Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Δωμάτιο / Αξεσουάρ / Αποθήκευση και Αξεσουάρ Δωματίου / Παιδική Βιβλιοθήκη Racoon Black
KINDERKRAFT

Παιδική Βιβλιοθήκη Racoon Black

SKU: KKHRACOREG0000
149,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 169,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Η βιβλιοθήκη RACOON είναι μοναδική και διαχρονική. Ο ευέλικτος σχεδιασμός της και τα παιδικά χαρακτηριστικά της σε συνδυασμό με τα ράφια της και τα κουτιά αποθήκευσης, την κάνουν ιδανική, πρακτική και πολύ-λειτουργική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσετε βιβλία, παιχνίδια ή ρούχα.

 

Μοναδική, ευρύχωρη & πρακτική: Ο σχεδιασμός της βιβλιοθήκης και των κουτιών σε διάφορα μεγέθη, σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε παιχνίδια, βιβλία και ρούχα με ιδανικό τρόπο.
Ρυθμιζόμενη στο ύψος του παιδιού: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ευελιξία από το παιδάκι σας. Μπορεί να πάρει μόνο του ό,τι επιθυμεί ακόμα και από το ψηλότερο ράφι.
Συμπαγής: Είναι ευρύχωρη αλλά μικρή – χωράει άνετα ακόμα και σε μικρά δωμάτια.

    

Σταθερός σχεδιασμός: Η επεκτεινόμενη της βάση και η επιλογή τοποθέτησης στον τοίχο ενισχύει τη σταθερότητά της, στοιχείο εξαιρετικής σημασίας σε ένα παιδικό δωμάτιο.
Όμορφος σχεδιασμός: Ταιριάζει στους περισσότερους χώρους. Με ένα χαριτωμένο ρακούν στο πλάι, που τα παιδιά θα αγαπήσουν! Συνδυάζεται ιδανικά και με το κουτί αποθήκευσης Racoon (που μπορείτε να εδώ).
Περιλαμβάνει κουτιά αποθήκευσης: Εξαιρετικά λειτουργική περιλαμβάνει εκτός από τα ενσωματωμένα ράφια της και ένα πρακτικό σετ από 7 κουτιά αποθήκευσης.

    

Διαστάσεις : 34x80x100 cm
Βάρος: 12,1 kg

     

 

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας