Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Συμβουλές / New Arrivals - October Edition

New Arrivals - October Edition

See all advice
New Arrivals - October Edition

Στην Kidscom υπάρχει πάντα κάτι νέο για σένα και για το μωράκι σου! Ο Οκτώβριος έφερε φέτος μια σειρά από συναρπαστικές νέες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν. Πάμε να τις ανακαλύψουμε μαζί;

Τι χρειάζεται να έχει ένας μάρσιπος για να καλύψει κάθε ανάγκη; Να είναι εργονομικός, άνετος και φυσικά εύκολος στη χρήση.

 

 

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα έχει ο νέος μάρσιπος NINO Confetti. Σε 3 υπέροχα χρώματα – Pink, Grey & Denim για να διαλέξεις εκείνο που σου αρέσει περισσότερο.

Κατάλληλος για μωράκια από 3 μηνών και άνω και έως 30 κιλά, θα σου λύσει τα χέρια. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να «φορέσεις» το μωράκι σου με 2 τρόπους – στο στήθος ή στην πλάτη, ενώ το ύφασμά του «αγκαλιάζει» το μωράκι σου, χαρίζοντάς του αίσθηση ασφάλειας και εξαιρετική άνεση.

 

Πέρα από όλα τα άλλα εξαιρετικά σημαντικά οφέλη του, ο NINO Confetti εξασφαλίζει πως το μωράκι σου είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο στον μάρσιπο ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος δυσπλασίας των ισχίων του. Γι’αυτό και έχει λάβει το διεθνές πιστοποιητικό HIP!

 

Γνώρισε τον NINO Confetti και απόκτησέ τον στην απόχρωση που προτιμάς!

🚲 Ζήτησε κανείς ποδήλατο; Στην Kidscom, η συλλογή από υπέροχα ποδηλατάκια ισορροπίας είναι ατελείωτη. Στην «παρέα» προστέθηκε πρόσφατα και ένα ποδηλατάκι ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδάκια – από 1,5 έτους και άνω.

Σου παρουσιάζουμε το TOVE!

Ελαφρύ, με βάρος μόλις 2 kg ώστε να μπορεί ακόμα και το μικράκι σου να το μεταφέρει με ευκολία αλλά και να μπορείς να το έχεις μαζί σου σε κάθε βόλτα. Σχεδιασμένο με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών, διαθέτει περιορισμό περιστροφής του τιμονιού, κάνοντάς το ιδανικό για ασφαλή μάθηση.

 

Η σέλα του προσαρμόζεται για τα πιο μικρά έως μεγαλύτερα παιδάκια, κάνοντας την επιβίβαση παιχνιδάκι, ενώ οι ανθεκτικοί του τροχοί εξασφαλίζουν άνετες ποδηλατάδες στην πόλη αλλά και στην εξοχή.

 

Σε 2 υπέροχες αποχρώσεις  - Desert Beige & Summer Mint για να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη! Μάθε περισσότερα και απόκτησε το TOVE με ένα μόνο click εδώ!

Γιατί να διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά στις βόλτες; 👩‍👨‍👧 Το ίδιο μπορεί να κάνουμε και οι γονείς! Πως; 🛴 Με το νέο scooter SPIDO που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Kidscom. Ιδανικό για όλη την οικογένεια, γιατί αντέχει βάρος έως 100kg!

 

Τόσα μοναδικά χαρακτηριστικά σε ένα scooter! Διπλώνει για να το μεταφέρεις με ασφάλεια και άνεση όπου και αν βρεθείς αλλά και να το αποθηκεύσεις ακόμα και μέσα σε μια ντουλάπα. Στέκεται μόνο του, χωρίς πρόσθετη στήριξη. Οι μεγάλοι του τροχοί εξασφαλίζουν τις πιο άνετες βόλτες τόσο στην άσφαλτο όσο και σε εξοχικούς δρόμους.

 

Πάνω απ’ όλα είναι σχεδιασμένο για να απολαμβάνεις τις βόλτες με τα παιδιά και να μοιράζεστε στιγμές γεμάτες χαμόγελα και super διάθεση 🤩.

 

Θα το βρεις σε 2 αποχρώσεις: Green & Black

Όταν δεν κάνουμε βόλτες και έρχεται η ώρα για ξεκούραση και ύπνο, ειδικά όταν το μωράκι σου 👶 είναι μικρό, χρειάζεται ένα ήρεμο και άνετο περιβάλλον όπου μπορεί να νιώθει ασφάλεια. Τι καλύτερο από το να βρίσκεται δίπλα σου, στο δικό του όμως κρεβατάκι.

 

Γι’αυτό σου παρουσιάζουμε το νέο NESTE Grow, ένα λίκνο που συνδέεται με το κρεβάτι σου αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και ως ανεξάρτητη κούνια και λίκνο  για το μωρό σου.

 

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να είσαι νέος γονιός. Θέλεις να έχεις το νου σου στο μωράκι σου κάθε στιγμή. Ειδικά το βράδυ, 💤 όταν θα χρειαστεί να το ταϊσεις ή να το παρηγορήσεις. Δεν χρειάζεται λοιπόν να νιώθεις κανένα άγχος.

 

 

Με το NESTE Grow μπορείς να έχεις το μωράκι σου δίπλα σου κάθε στιγμή. Συνδέεται με το κρεβάτι σου 🛏️, με ειδικούς ιμάντες. Διαθέτει πλευρά που χαμηλώνει, για να έχεις εύκολη πρόσβαση στο μωράκι σου, όταν θα χρειαστεί να το πάρεις αγκαλίτσα για να το ταϊσεις, ενώ η ρύθμιση ανασήκωσης της μιας πλευράς του είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποφυγή αναρροφήσεων ή την ανακούφιση του μωρού σου όταν έχει ένα συναχάκι.

 

Κατασκευασμένο από τα πιο ασφαλή υλικά, με πλέγμα που αναπνέει, είναι σχεδιασμένο και για μεγαλύτερα παιδάκια – έως 2 ετών, καθώς η βάση του χαμηλώνει και μετατρέπεται σε πάρκο.

 

Συνοδεύεται από δικό του στρώμα, σχεδιασμένο ιδανικά για μωράκια και επεκτείνεται για να χρησιμεύσει και ως κρεβατάκι. Έτσι, δε χρειάζεται να αγοράσεις ένα απλό λίκνο στο οποίο το μικρό σου δεν θα χωράει σύντομα!

 

Φυσικά, είναι και μια εξαιρετική επιλογή σε κάθε σας ταξίδι με το μωράκι σου 👶, αφού ταιριάζει σε όλα τα κρεβάτια και συνδέεται πανεύκολα, χάρη στα πολλαπλά διαθέσιμα επίπεδα ύψους που διαθέτουν τα πόδια του.

 

Ανακάλυψε το μοναδικό NESTE Grow σήμερα και κάνε το δικό σου!

Φυσικά, η συλλογή της Kidscom δεν σταματά μόνο στα νέα προϊόντα αλλά εμπλουτίζεται και με νέα χρώματα σε ❤️ αγαπημένα είδη που γνωρίζετε και έχετε αγαπήσει.

 

Πάμε να δούμε μερικά από αυτά:

 

 

 

Το υπέροχο 🚲 ποδήλατο ισορροπίας RAPID σε 2 νέες φανταστικές αποχρώσεις Blue Breeze & Savannah Green, με τα χαρακτηριστικά καλαθάκια τους και τον μοναδικό σχεδιασμό τους!

 

 

 

Το εξαιρετικό λίκνο της Joie Roomie Go σε νέα απόχρωση Shale – για να έχεις πάντα το μωράκι σου δίπλα στο κρεβάτι σου 💤!

 

 

 

Το φανταστικά ελαφρύ καρότσι TRVL της Nuna σε νέο χρώμα Seafoam, θα είναι μαζί σου όπου και αν θελήσεις να ταξιδέψεις 🛫 με το μωράκι σου, καθώς μεταφέρεται πανεύκολα και είναι σχεδιασμένο για τις πιο όμορφες και άνετες βόλτες.

 

 

 

Το αγαπημένο best seller των relax LEAF grow σε νέο χρώμα INK από τη Nuna! Πάντα δημοφιλές, πάντα άνετο, πάντα σχεδιασμένο γύρω από τη ζωή σου!

Απέκτησες ένα από τα new arrivals της Kidscom; 

 

Θέλουμε να μάθουμε πως σου φάνηκε αλλά κυρίως πως φάνηκε στο μικράκι σου!

Μοιράσου μαζί μας φωτογραφίες από την καθημερινότητά σας χρησιμοποιώντας το hashtag #KidscomBaby!

 

Βρες μας στα Social Media!

Facebook: @Kidscomeshop

Instagram: @kidscomgr

Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας