Καλέστε μας στο: 211 31 12 111

Αποστολή & Παραλαβή

Παραλαβή παραγγελίας

 

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

 

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην Εταιρεία κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της Εταιρείας, κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν όταν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 49,99€. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€ και τα έξοδα αντικαταβολής 2,50€.

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή)  

Οι παραγγελίες εντός Αττικής, ενδέχεται να αποσταλούν με μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.  

Τα δέματα που αποστέλλονται μέσω κούριερ, συνήθως φτάνουν στον παραλήπτη σε μία εργάσιμη μέρα για Αθήνα όταν η παραγγελία πραγματοποιείται μέχρι τις 11 το πρωί , δύο εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα και σε κάποιες περιπτώσεις μικρών ή απομακρυσμένων νησιών/ περιοχών 3 - 6 ημέρες. (Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες). 

Παραδόσεις δεμάτων από την εταιρεία courier πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε αυτήν.  Στην περίπτωση κατά την οποία ο Πελάτης έχει πραγματοποιήσει παραγγελία και αναμένει δέμα και δεν το έχει παραλάβει εντός τεσσάρων-πέντε εργασίμων ημερών θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία.

Οι τιμές δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

 

Η Εταιρεία παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων από οποιοδήποτε κατάστημα διατηρεί η KIDSCOM SA με το εμπορικό σήμα «KIDSCOM» πανελλαδικά. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί, καθώς και το συγκεκριμένο κατάστημα (από τον υπάρχοντα στην ιστοσελίδα κατάλογο με το δίκτυο καταστημάτων της Εταιρείας με το εμπορικό σήμα «KIDSCOM» από το οποίο επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το εν λόγω κατάστημα, που θα έχει ήδη επιλέξει. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις.

Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

Ο πελάτης θα δύναται να προσέλθει στο κατάστημα της επιλογής του, για την παραλαβή της παραγγελίας του, μετά την πάροδο τουλάχιστον μίας ώρας από την υποβολή της παραγγελίας του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (για παράδειγμα, αν ο πελάτης προβεί σε παραγγελία την 14:00 μ.μ., θα δύναται να την παραλάβει από το κατάστημα που έχει επιλέξει τουλάχιστον μετά τις 15:00 μ.μ, αν το είδος υπάρχει σε απόθεμα στο κατάστημα επιλογής του )

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την Εταιρεία (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)

Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας