Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Βιβλίο Παιχνίδι / Βιβλίο / Για το μωρό / Καλώς Ήρθες στο Προνήπιο Προετοιμάζομαι για τη Γραφή με Αυτοκόλλητα

Καλώς Ήρθες στο Προνήπιο Προετοιμάζομαι για τη Γραφή με Αυτοκόλλητα

SKU: 21196
4,90 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη

Μοιράσου το:
Περιγραφή

 Ο Χάρης και η Ιωάννα προσκαλούν τα παιδιά σ’ έναν περίπατο στην πόλη τους. Τα παιδιά ακολουθούν τα δυο αδέλφια με τα χρωματιστά τους μολύβια και τα αυτοκόλλητά τους!

Με γραμμές και καμπύλες συμπληρώνουν την εικόνα κάθε σελίδας.

Οι χώροι που αποτυπώνονται στο βιβλίο, τα απλά κείμενα και η πολύχρωμη εικονογράφηση διεγείρουν τη φαντασία και το συναίσθημά τους. Αυτό το προστάδιο της γραφής, συντελεί στην ανάπτυξη των γραφοκινητικών τους δεξιοτήτων. Παράλληλα ενισχύεται με ευχάριστο τρόπο η αντιληπτική και η γνωστική τους ικανότητα.

Περιεχόμενο:

● Ευθείες

● Καμπύλες

● Κύκλοι

● Διαδρομές

 

Λίγα λόγια για την σειρά: "Καλώς ήρθες στο Προνήπιο"       

Τρεις απλές ιστορίες που εξελίσσονται στο χώρο του σπιτιού, στην πόλη και στον χώρο του σχολείου.

Τα παιδιά ακολουθούν τον Χάρη και την Ιωάννα και κάνουν τις δραστηριότητες, που περιέχει το κάθε βιβλίο, χρησιμοποιώντας τα χρωματιστά τους μολύβια και τα αυτοκόλλητα του βιβλίου.

Έτσι με έναν πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο εξασκούνται στις προγραφικές και στις προμαθηματικές έννοιες μαθαίνοντας να γράφουν και τους πρώτους τους αριθμούς.

Το παιχνίδι και η γνώση είναι ένας συνδυασμός που συντελεί, ενθαρρύνει και ενισχύει την προσπάθεια τους στην κατάκτηση, αυτών των πρώτων γνώσεων.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Με τις οδηγίες που ακολουθούν κι έχοντας δίπλα τους τούς ανθρώπους που αγαπούν, τα παιδιά θα αποκομίσουν γνώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Πρώτα σας προτείνουμε να τους διαβάσετε τη σύντομη ιστορία του βιβλίου για να γνωρίσουν τους δύο ήρωες: τον Χάρη και την Ιωάννα.
  • Στη συνέχεια σε κάθε σελίδα να ξεκινούν με το χρωμάτισμα και έπειτα να ανατρέχουν στα αυτοκόλλητα. Να κολλούν το σωστό αυτοκόλλητο στη θέση του ώστε να ολοκληρώνεται η άσκηση.
  • Τέλος, αφού ολοκληρώσουν τις ασκήσεις του βιβλίου να γίνεται μια λεκτική επανάληψη στην κάθε σελίδα μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων

 

Παράδειγμα: Καλώς ήρθες στο προνήπιο ( Οι πρώτοι μου αριθμοί) Σελ 8

«Πόσα πιάτα βλέπεις στη σελίδα; Τι χρώμα έχουν οι σκούφοι στα κεφάλια τους; Εσύ πόσα κουλούρια θα ήθελες να βάλουμε σε κάθε πιάτο; Πόσες χαρτοπετσέτες θα έβαζες πάνω στο τραπέζι;» κ.λπ.

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας