Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 0-25 kg / έως 7 ετών / Βρεφικό-Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Recaro SALIA 125 Iron Red
RECARO

Βρεφικό-Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Recaro SALIA 125 Iron Red

SKU: 00089047660050
449,00 €
Προτεινόμενη τιμή: 664,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Το Salia 125 είναι ο ασφαλής σας σύντροφο ς στο δρόμο, ενώ εντυπωσιάζει με τη μακρά περίοδο χρήσης του - από νεογέννητο έως 7 ετών. Τίποτα δεν θα χαλάσει τη βόλτα σας,χάρη στον άνετο αφρό και το αφαιρούμενο, βολικό μαξιλαράκι για νεογέννητα, ιδανικό για τους μικρότερους ταξιδιώτες.  Και οι γονείς όμως χρειάζονται άνεση. Έτσι, χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών που διαθέτει, μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε το παιδάκι σας από το κάθισμα, με απόλυτα εργονομικό τρόπο...χωρίς πόνο στη μέση!

 

 • Μακρά περίοδος χρήσης: Το Salia 125 εντυπωσιάζει με τη μακρά περίοδο χρήσης του – κατάλληλο για νεογέννητα και μεγαλύτερα παιδάκια έως  7 ετών. Το ρυθμιζόμενο σε ύψος προσκέφαλό του προσαρμόζεται ιδανικά στο ύψος του παιδιού καθώς αυτό μεγαλώνει.
 • Περιστροφή 360 μοιρών: Χάρη στην πρακτική λειτουργία περιστροφής του, το κάθισμα γυρνά με μια κινηση για ευκολότερη τοποθέτηση του παιδιού. Αυτό απαλάσσει τους γονείς από την καταπόνηση της μέσης και εξασφαλίζει τη βέλτιση τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.
 • Advanced Side Protection (ASP): Τα ενσωματωμένα προστατευτικά μπορούν γρήγορα και απλά να ξεδιπλωθούν από την πλευρά της πόρτας. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι μεταφορείς ASP μεταφέρουν την ενέργεια προς τα πίσω, στο σκελετό του καθίσματος, μειώνοντας σημαντικά τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στο παιδί. Με τον τρόπο αυτό, ο συνδυασμός δομής του καθίσματος και προστατευτικών, παρέχουν διπλή προστασία.
 • Σύστημα Εξαερισμού: Παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών. Εξασφαλίζεται από τα ανοίγματα στον εξωτερικό σκελετό του καθίσματος καθώς και από τα ενσωματωμένα στο κάθισμα πλέγματα, που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Το μυστικό για ένα ευχάριστο ταξίδι είναι να απολαμβάνει κανείς τη διαδρομή και ο πανέξυπνος σχεδιασμός του Salia 125 to εξασφαλίζει!
 • Διαισθητική τοποθέτηση: Η χρήση του ISOFIX και του Load Leg (ποδιού στήριξης) κάνουν την εγκατάσταση απλή, γρήγορα και εξασφαλίζει τη σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο. Τα τρία σημεία αγκύρωσης κρατούν το κάθισμα στη θέση του και απορροφούν τις δυνάμεις  που ασκούνται στο παιδί σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Ανάκληση με το ένα χέρι: Το Salia 125 διαθέτει 5 θέσεις ανάκλησης. Ανεξάρτητα αν το παιδί είναι δεμένο με το σύστημα ζωνών του καθίσματος ή με τις ζώνες του αυτοκινήτου. Η ξεκούραστη θέση είναι εξαιρετικά επίπεδη, παρέχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Και το καλύτερο για τους γονείς; Μπορούν να τη ρυθμίσουν με το ένα χέρι.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

 

 • Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας: στην περίπτωση σύγκρουσης, η ενέργεια μεταφέρεται μέσω του κέλυφους του καθίσματος και απορροφάται εκεί.
 • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας HERO: Παιδιά με ύψος από 40-105cm μπορεούν εύκολα και γρήγορα να δεθούν, χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας HERO. Ένα ενιαίο σύνολο που αποτελείται από τα μαξιλαράκια των ζωνών, τις ζώνες και το προσκέφαλο, σύστημα το οποίο αποτρέπει το ενδεχόμενο οι ζώνες να γυρίσουν ή να γλιστρήσουν και απλοποιεί τη διαδικασία της ασφαλούς και εύκολης πρόσθεσης.
 • Ρυθμιζόμενο καθ’ύψος προσκέφαλο με ενσωματωμένο σύστημα ζωνών 5 σημείων: Μια απλή προσαρμογή προσφέρει στο παιδάκι που μεγαλώνει μια εργονομική θέση καθίσματος, ενώ είναι δεμένο στο κάθισμα με ασφάλεια και ευκολία, χάρη στο κεντρικό σύστημα προσαρμογής και τον οδηγό ζωνών HERO (40-105cm)
 • Αφρός άνεσης καθίσματος: Ο αφρός προσαρμόζεται στον σωματότυπο του παιδιού, παρέχοντας της υψηλότερου επιπέδου άνεση.
 • Οδηγοί ζωνών: Ο πράσινος οδηγός ζωνών εξασφαλίζει τη σωστή εγκατάσταση του καθίσματος.
 • Εργονομικός σχεδιασμός: Επίπεδα πλευρικά μαξιλάρια διευκολύνουν τους γονείς στην τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.
 • Διαισθητική διαχείριση: Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο – όλες οι σημαντικές λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν διαισθητικά και εύκολα
 • Ενσωματωμένη αποθήκευση ζωνών: Εύκολη μεταβίβαση στο επόμενη επίπεδο, χάρη στον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευση των ζωνών, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν.

Οπίσθια τοποθέτηση: Νεογέννητο έως 105 cm ύψος

Εμπρόσθια τοποθέτηση: Από 15 μηνών και ελάχιστο ύψος 76 cm

Πιστοποίηση: UN R129/03 (i-Size)

Προδιαγραφές
Χρήση: Νεογέννητο έως 105 cm
Διαστάσεις: 44 / 49 / 61 cm
Βάρος: 14.8 kg

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας