Καλέστε μας στο: 211 31 12 111

Nuna & Georgette Polizzi's Rainbow Collection

Η Ιταλίδα fashion designer, Georgette Polizzi, επιλέγει τα χρώματα του ουράνιου τόξου από τα οποία παίρνει δύναμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που φέρνει η ζωή. Λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της Sole, ένιωσε την επιθυμία να δημιουργήσει κάτι μοναδικό που θα πρόσθετε μια δημιουργική πινελιά στον κόσμο του νέου της μωρού.

Αυτή η θετική ενέργεια έγινε η κινητήριος δύναμη πίσω από τη έμπνευση για τη δημιουργία μιας limited-edition συλλογής, σχεδιασμένης από την Georgette Polizzi, φτιαγμένης με πολυτέλεια από τη Nuna συνδυάζοντας έντονα σχέδια και εκλεκτικά κεντημένες πινελιές του ουράνιου τόξου.

Μέσα από αυτήν την design-forward συνεργασία, η Nuna και η Georgette Polizzi συνδέονται μέσα από κοινές αξίες όπως η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και η ακλόνητη δέσμευση στη δημιουργία βρεφικών προϊόντων που είναι τόσο ασφαλή όσο και έντεχνα σχεδιασμένα.

Έκφραση τέχνης

 

Υφάσματα με πολυτελή μοντέρνα υφή, που επιλέχθηκαν προσεκτικά ώστε να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τον δημιουργικά μοντέρνο και πολύχρομο σχεδιασμό της Georgette Polizzi

 

 

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Κάθε προϊόν της συλλογής φέρει κεντημένη την αποκλειστική υπογραφή της Georgette Polizzi

 

 

Καλαίσθητα εκλεκτική

 

Καλαίσθητες λεπτομέρειες, όπως τα εκτεθειμένα φερμουάρ και η πολυτελής δερμάτινη επένδυση, διατηρήθηκαν σκόπιμα διακριτικά, επιτρέποντας στα χρώματα αυτής της design-forward συλλογής να λάμψουν.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας