Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 0-36 kg / έως 12 ετών / Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου i-Grow black

Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου i-Grow black

SKU: KCIGRO00BLK0000
224,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 249,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Το περιστρεφόμενο κάθισμα αυτοκινήτου I-GROW θα συνοδεύει το παιδί σας από τη γέννησή του έως την ηλικία περίπου 12 ετών (36 kg / 150 cm ύψους). 

Ασφαλές σε κάθε δυνατό επίπεδο.

Υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας

Το I-GROW σχεδιάστηκε με γνώμονα τα ασφαλή και άνετα ταξίδια. Δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού με φορά προς τα πίσω (RWF) έως την ηλικία περίπου 4 ετών. Συνιστάται τα μικρά παιδιά να ταξιδεύουν με φορά προς τα πίσω για όσο αυτό είναι δυνατόν, αφού η τοποθέτηση RWF είναι 5 φορές πιο ασφαλής σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης.

 

Από τη γέννηση έως την ηλικία περίπου 12 ετών!

Το κάθισμα αυτοκινήτου I-GROW θα σας συνοδεύει στα ταξίδια σας από τις πρώτες στιγμές της ζωής του παιδιού σας μέχρι περίπου τα 12 έτη (36 kg)! Αγοράζετε ένα μόνο προϊόν και το παιδί σας ταξιδεύει με ασφάλεια καθ' όλη την περίοδο όπου απαιτείται η χρήση παιδικού καθίσματος.

 

EASY SPIN 360°

Αυτό το σύστημα διευκολύνει σημαντικά την πρόσδεση του παιδιού στο κάθισμα. Αρκεί να πατήσετε το εύκολα προσβάσιμο, ειδικό κουμπί και να στρέψετε το κάθισμα προς τον εαυτό σας για να τοποθετήσετε σε αυτό το παιδί. Το EASY SPIN 360° επιτρέπει τη γρήγορη αλλαγή της φοράς (RWF και FWF) χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε πρώτα το κάθισμα από το αυτοκίνητο.

banner

Συστήματα ασφαλείας

Το κάθισμα αυτοκινήτου I-GROW είναι εξοπλισμένο με δύο ειδικά συστήματα ασφαλείας, τα οποία προστατεύουν το παιδί σας την ώρα του ταξιδιού. Το ενισχυμένο προσκέφαλο
με memory foam απορροφά την ενέργεια που αναπαράγεται τη στιγμή σύγκρουσης (H-GUARD SYSTEM), προστασία την οποία προφέρει και το κέλυφος του καθίσματος το οποίο είναι ενισχυμένο με πλατιά, ψηλά πλευρικά προστατευτικά (SIDE PROTECT SYSTEM +).

 

Εύκολη εγκατάσταση με ISOFIX & TOP TETHER

Το κάθισμα εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα χάρη στο σύστημα ISOFIX. Οι σύνδεσμοι διαθέτουν ειδικούς δείκτες σωστής εγκατάστασης. Επιπλέον, το I-GROW είναι εξοπλισμένο με ζώνη TOP TETHER, η οποία χρησιμοποιείται ως πρόσθετο μέσο ασφαλούς εγκατάστασης, όταν το παιδί είναι δεμένο με τις εσωτερικές ζώνες του καθίσματος.

 

EASY GROW SYSTEM

Το I-GROW «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί χάρη στη ρύθμιση 12 θέσεων του προσκέφαλου και τη ρύθμιση 5 θέσεων της γωνίας κλίσης της πλάτης ως προς την πίσω σειρά καθισμάτων του αυτοκινήτου (τόσο στην τοποθέτηση RWF, όσο και στη FWF). Μην ξεχνάτε ότι η σωστή προσαρμογή του καθίσματος στο ύψος του παιδιού αυξάνει την ασφάλεια κατά το ταξίδι!

banner

 

Άνεση για χρόνια

Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου καλύπτει και τις απαιτήσεις των γονέων. Προσφέρει βολικές λύσεις, όπως είναι για παράδειγμα η δυνατότητα κρυψίματος των εσωτερικών ζωνών 5 σημείων χωρίς αυτές να χρειαστεί να αφαιρεθούν προηγουμένως. Επιπλέον, το I-GROW διαθέτει ενσωματωμένο μαξιλάρι από memory foam για τα πιο μικρά μωράκια, το οποίο αυξάνει την άνεση και την ασφάλειά τους κατά το ταξίδι. Τέλος, οι γονείς σίγουρα θα εκτιμήσουν το πόσο γρήγορα αφαιρείται το κάλυμμα του καθίσματος για εύκολο πλύσιμο.

banner
Προδιαγραφές
Χρήση: Υψος παιδιού 40-150 cm
Διαστάσεις: Εξωτερικές: 34 x 44 x 61-81 cm - Μήκος καθίσματος (σε ξαπλωμένη θέση): 59 cm FWF/ 75 cm RWF
Βάρος: 11 kg

Σχετικά προϊόντα

All products
Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου i-Grow grey
224,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 249,99 €
Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου i-360 grey
269,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 299,99 €
Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου i-360 black
269,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 299,99 €
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας