Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Βιβλίο Παιχνίδι / Ποδηλατάκια - Πατίνια / Τρίκυκλο Ποδήλατο ASTON Happy Shapes
KINDERKRAFT

Τρίκυκλο Ποδήλατο ASTON Happy Shapes

SKU: KRASTO00HAP0000
169,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Κύρια πλεονεκτήματα

  • Από 9 μηνών έως περίπου. 5 χρόνια
  • Πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης
  • Δύο κατευθύνσεις ιππασίας
  • μεγάλοι τροχοί ανθεκτικοί στη διάτρηση
  • Πρακτικά αξεσουάρ
Κύρια πλεονεκτήματα
Τρίκυκλο ASTON

Τρίκυκλο ASTON

  • Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ASTON - ένα τρίκυκλο με τιμόνι και για γονείς. Σε κάθε στάδιο της βόλτας, θα μπορείτε να ελέγχετε την κατεύθυνση και την ταχύτητα της βόλτας του παιδιού σας και χάρη στη λειτουργία ελεύθερου τροχού, το παιδί σας θα μπορεί να εξασκείται στο πετάλι χωρίς να προωθεί το ποδήλατο. Η ASTON έχει σχεδιαστεί για παιδιά από 9 μηνών - διαθέτει περιστρεφόμενο κάθισμα, το οποίο σε συνδυασμό με την κουκούλα, τη μπάρα του προφυλακτήρα και τους ιμάντες κάνουν αυτό το ποδήλατο τον τέλειο σύντροφο για όλες τις βόλτες. Και όταν το παιδί μεγαλώσει λίγο, μπορείτε εύκολα να περιστρέψετε το κάθισμα και να αποσυναρμολογήσετε τα επιμέρους στοιχεία, ώστε το παιδί να μπορεί να εξασκηθεί στην ανεξάρτητη ιππασία. Ρυθμίστε το ύψος του τιμονιού και τη θέση του καθίσματος, ξεδιπλώστε το άνετο υποπόδιο ή ξεκλειδώστε την κίνηση του πεντάλ και παρακολουθήστε την πρόοδο του παιδιού σας, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές.

Shaping Smiles: Μια συλλογή για το γονικό σας ταξίδι!

  • Ανακαλύψτε τη χαρά της ανατροφής των παιδιών με τη νέα μας συλλογή Happy Shapes! Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης που μας περιβάλλει, ιδωμένη μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Τα φωτεινά χρώματα και τα τολμηρά, απλά σχήματα όχι μόνο τραβούν τα βλέμματα, αλλά το πιο σημαντικό, επηρεάζουν θετικά τη γνωστική ανάπτυξη του παιδιού – διεγείροντας την εστίαση και τις μαθησιακές ικανότητες. Η καμπάνια μας στοχεύει να γιορτάσει τις καθημερινές στιγμές της οικογενειακής ζωής. Από βασικά είδη παιδικής φροντίδας μέχρι είδη πρώτης ανάγκης για ταξίδια και καθίσματα αυτοκινήτου, κάθε προϊόν αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για ικανοποιητική, προνοητική γονική μέριμνα.
  • Γίνετε μέλος της κοινότητας των ευτυχισμένων γονέων μας και γιορτάστε κάθε στάδιο της ανατροφής των παιδιών, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις!
Shaping Smiles: Μια συλλογή για το γονικό σας ταξίδι!

Βασικά οφέλη

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη

Σχετικά προϊόντα

All products
Τρίκυκλο Ποδήλατο Twipper Grey
SALES
179,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 249,99 €
Ποδηλατάκι Ισορροπίας Goswift Black Volt
SALES
74,49 €
Προτεινόμενη τιμή: 114,99 €
Ποδηλατάκι Ισορροπίας Goswift Pink
SALES
74,49 €
Προτεινόμενη τιμή: 114,99 €
Πτυσόμενο Τρίκυκλο Ποδήλατο 4Trike  Black Volt
SALES
89,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 109,99 €
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας