Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Αξεσουάρ / Ηλεκτρονικές Συσκευές / Σύστημα ειδοποίησης παιδικού καθίσματος Recaro Easy-Tech
RECARO

Σύστημα ειδοποίησης παιδικού καθίσματος Recaro Easy-Tech

SKU: 00089230900070
49,49 €
Προτεινόμενη τιμή: 54,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη

Μοιράσου το:
Περιγραφή

RECARO

Το Easy-Tech είναι μια – καθολικής χρήσης- συσκευή που σας υπενθυμίζει, όταν απομακρύνεστε από το αυτοκίνητο, πως το παιδάκι σας είναι ακόμα στο κάθισμά του.

  

Σας ειδοποιεί στέλνοντάς σας μια ακουστική, οπτική και απτική ειδοποίηση στο smartphone σας, αφού τη συνδέσετε με την εφαρμογή RECARO Kids που είναι διαθέσιμη για download σε όλα τα κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android.
Για να την ενεργοποιήσετε απλά την τοποθετείτε με το ενσωματωμένο της κλιπ στις ζώνες 5 σημείων του καθίσματος και κλείνετε το πορτάκι της. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, ανοίγοντας το κλιπ η συσκευή απενεργοποιείται.

Όταν απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητό σας, το Easy-tech ενεργοποιείται, στέλνοντάς σας μια απλή ειδοποίηση στο κινητό σας. Για ενέργειες, όπως το να βγάλετε από το πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου τα ψώνια σας ή να βάλετε βενζίνη – που μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 3 λεπτά – δεν λαμβάνετε κάποια ειδοποίηση. Όταν αυτό το χρονικό διάστημα ξεπεραστεί, ενεργοποιείται η αρχική ειδοποίηση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις εντός 40 δευτερολέπτων.
Αν η πρώτη ειδοποίηση δεν απενεργοποιηθεί εντός συγκεκριμένου χρόνου, τότε ενεργοποιείται μια δεύτερη. Ένα μήνυμα με τα δεδομένα τοποθεσίας του αυτοκινήτου στέλνεται τότε αυτόματα στις επείγουσες επαφές που έχετε προκαθορίσει.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η RECARO προσέθεσε πρόσφατα και νέες ειδοποιήσεις ασφαλείας στο RECARO Kids App, ακόμα και για τις πιο απρόβλεπτες συνθήκες, ώστε να υποστηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά τη φροντίδα των παιδιών από τους γονείς στην καθημερινή ζωή:


• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ SMARTPHONE
• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΣ
• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ SMARPHONE ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

1. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ SMARTPHONE

Στην περίπτωση κατά την οποία το «έξυπνο» τηλέφωνο του οδηγού έχει μείνει χωρίς μπαταρία, η εφαρμογή στέλνει ειδοποίηση υπενθυμίζοντάς του να φορτίσει το τηλέφωνο.
Στην περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ακόμα υπηρεσία η οποία θα στέλνει επείγουσες ειδοποιήσεις μέσω του RECARO Cloud σε συγκεκριμένες επαφές σας, ενημερώνοντας τις πως το τηλέφωνο του οδηγού είναι απενεργοποιημένο και κατά συνέπεια δεν είναι σε θέση να αποστείλει μηνύματα , σε περίπτωση ανάγκης.
Η ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας γίνεται στο μενού «Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις» της εφαρμογής RECARO Kids.

2. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

Στην περίπτωση κατά την οποία το τηλέφωνο του οδηγού δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το RECARO Cloud για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή θα αποστείλει μια ειδοποίηση ότι το smartphone είναι χωρίς σύνδεση.
Για μεγαλύτερα ασφάλεια, είναι δυνατή η ενεργοποίηση υπηρεσίας αποστολής μηνυμάτων μέσω του RECARO Cloud στις επαφές σας, ειδοποιώντας τις πως το smartphone του οδηγού δεν επικοινωνεί σωστά και κατά συνέπεια δεν είναι σε θέση να του στείλει ειδοποιήσεις ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης.
Η ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας γίνεται στο μενού «Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις» της εφαρμογής RECARO Kids.

3. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ SMARPHONE ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

Αν ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχει σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα με το παιδί και το smartphone στο αυτοκίνητο, η εφαρμογή είναι σε θέση να ειδοποιήσει σχετικά με αυτήν την συνθήκη τον server και να ενεργοποιήσει συγκεκριμένο συναγερμό.
Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων μέσω του RECARO Cloud στις επαφές σας, ειδοποιώντας τις πως έχετε ξεχάσει το smartphone σας στο όχημα, το οποίο φαίνεται σταματημένο για κάποιο χρονικό διάστημα με το παιδί μέσα σε αυτό.
Η ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας γίνεται στο μενού «Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις» της εφαρμογής RECARO Kids και επιλέγοντας τη σημαία.

Καθώς είναι καθολικής χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα καθίσματα της αγοράς, χωρίς να αλλάζει η απόδοσή της.

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας