Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Παιδικό Κάθισμα αυτοκινήτου Solution Z-fix/Midnight Blue-navy blue
CYBEX

Παιδικό Κάθισμα αυτοκινήτου Solution Z-fix/Midnight Blue-navy blue

SKU: 518000831
239,95 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

  O συνδυασμός του παντενταρισμένου προσκέφαλου που εμποδίζει την επικίνδυνη κλίση του κεφαλιού προς τα μπρος κατά τη διάρκεια του ύπνου με το σύστημα Πλευρικής προστασίας (L.S.P) εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Με τη νέα αυτόματη ρύθμιση ύψους και πλάτους το κάθισμα προσαρμόζεται πλήρως στον σωματότυπο κάθε παιδιού.

  • Παντενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκληση
  • Αυτόματα ρυθμιζόμενο ύψος και πλάτος (σε 11 θέσεις)
  • Σύστημα Πλευρικής Προστασίας (L.S.P. System)
  • Μαξιλάρια προστασίας CYBEX
  • Σύστημα σύνδεσης ISOFIX
  • Σύστημα εξαερισμού  

Το παντεταρισμένο προσκέφαλο με ανάκληση εγγυάται την υψηλότερη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία ουσιαστικά μετακινει το σημείο ισορροπίας του κεφαλιού του παιδιού ελαφρά πισω μη επιτρέποντάς του να πέσει μπροστά όταν το παιδί κοιμάται. Έτσι, σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης το ευαίσθητο κεφάλι του παιδιού παραμένει εντός της «ασφαλούς ζώνης» του καθίσματος. 

Επιπρόσθετα το παντεταρισμένο προσκέφαλο με 3 θέσεις ανάκλησης προσφέρει άνετο ύπνο στο παιδί για ένα ασφαλές και ήρεμο ταξίδι. 

Για να παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία και άνεση κατά τη συνολική διάρκεια χρήσης του το Solution z fix είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο σύστημα προσαρμογής ύψους και πλάτους που προσαρμόζεται πλήρως στο σωματότυπο του παιδιού. Το κάθισμα μπορεί να μεγαλώσει ώς 8 εκατοστά σε πλάτος και έως και 20 εκατοστά σε ύψος. Έτσι το παιδί παραμένει στη «ζώνη προστασίας» του καθίσματος και δεν νιώθει «στριμωγμένο» στο κάθισμα, ακόμα και προς το τέλος της περιόδου χρήσης του καθίσματος. 

Έπιπρόσθετα, το Solution z-fix διαθέτει ειδικό σύστημα εξαερισμού που περνάει μέσα από την πλάτη και τα διάφορα σημεία του καθίσματος. Έτσι ο αέρας κινείται ανάμεσα από τις τρύπες εξαερισμού στο μπροστινό μέρος του καθίσματος και κάτω από το κάλυμμα και «οδηγείται» μακριά από το παιδί μέσα από τα ανοίγματα στην πλάτη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ιδανική θερμοκρασία ακόμα και στις πιο ζεστές μέρες. 

Διαστάσεις:  412 x 529-612 x 619-817 mm 

Βάρος: 7,6kg 

Όλα τα υφάσματα αφαιρούνται και πλένονται στους 30 βαθμούς

Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας