Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Φροντίδα Μωρού / Διατροφή / Μπιμπερό / Μπιμπερό Με Θηλή Calma- Medela

Μπιμπερό Με Θηλή Calma- Medela

SKU: 008.0132
26,90 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη

Μοιράσου το:
Περιγραφή

 Ο θηλασμός είναι πάντα ότι το καλύτερο για το μωρό σας, όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν το βρέφος να θηλάσει φυσικά. Το Calma είναι μια εναλλακτική λύση για τις μητέρες που επιθυμούν να σιτίσουν τα βρέφη τους με μητρικό γάλα. Επιτρέπει στα βρέφη να διατηρούν τη φυσική συμπεριφορά σίτισης που έχουν μάθει στο στήθος. Τα βρέφη μπορούν να πίνουν, να αναπνέουν και να κάνουν παύσεις τακτικά. Υποστηρίζει μια εύκολη μετάβαση από το στήθος στη θηλή και το αντίστροφο. Ένα μέγεθος αρκεί για ολόκληρη την περίοδο του θηλασμού, ακριβώς όπως και στη φύση. Η μοναδική λύση σίτισης για το μωρό σας.

Με το Calma το μωρό δεν χρειάζεται να αλλάξει τη φυσική συμπεριφορά σίτισης που έχει μάθει στο στήθος. Είτε θηλάζετε είτε χρησιμοποιείτε το Calma - το γάλα ρέει μόνο όταν το μωρό καταβάλλει προσπάθεια ασκώντας κενό (υπό-πίεση).

Γιατί Calma; Οι τελευταίες μας μελέτες με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) δείχνουν ότι η δημιουργία κενού είναι απαραίτητη για να θηλάσουν τα βρέφη με επιτυχία. Τα μωρά μαθαίνουν πολύ νωρίς ότι θα πρέπει να παράγουν κενό ώστε το μητρικό γάλα να ρέει. Ο φυσικός τρόπος θηλασμού από το στήθος, απαιτεί εντατική εργασία!

Σχετικά προϊόντα

All products
Γυάλινο Μπιμπερό 100ml Origami Stars
10,80 €
Προτεινόμενη τιμή: 12,00 €
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας