Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 15-36 kg / 3,5-12 ετών / Κάθισμα αυτοκινήτου Junior Fix 2 i-Size Cherry Pearl

Κάθισμα αυτοκινήτου Junior Fix 2 i-Size Cherry Pearl

SKU: KCJUFI20RED0000
119,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 149,99 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το JUNIOR FIX: ένα κάθισμα αυτοκινήτου που συμμορφώνεται με το πιο πρόσφατο πρότυπο ασφάλειας R129 i-Size, για παιδιά ύψους 100–150 εκ. (3,5–12 ετών). Σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει στο παιδί σας ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Νέα πρότυπα ασφάλειας

Το κάθισμα JUNIOR FIX συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφάλειας και έχει ελεγχθεί υπό αυστηρότερες συνθήκες από ότι προβλέπει το πρότυπο (πλευρικές και εμπρόσθιες συγκρούσεις). Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου R129 i-Size: η πιστοποίηση της συμμόρφωσης με τα πιο πρόσφατα πρότυπα σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στην οδήγηση, γνωρίζοντας ότι το παιδί σας είναι ασφαλές.

SIDE PROTECT SYSTEM

Τα ενισχυμένα πλευρικά προστατευτικά παρέχουν ασφάλεια στο παιδί σε περίπτωση σύγκρουσης. Χάρη στην κατασκευή τους απορροφούν την ενέργεια που εκλύεται τη στιγμή πλευρικής σύγκρουσης, προστατεύοντας έτσι τους ώμους και την σπονδυλική στήλη του παιδιού.

H-GUARD SYSTEM

Το JUNIOR FIX διαθέτει ένα πλατύ και βαθύ προσκέφαλο με πρόσθετο memory foam. Παρέχει απόλυτη ασφάλεια στο κεφαλάκι του μωρού σε περίπτωση σύγκρουσης, απορροφώντας την ενέργεια, ώστε να μην φτάσει στο κεφάλι του παιδιού.

banner

Γρήγορη και σίγουρη εγκατάσταση

Χάρη στους συνδέσμους ISOFIX θα εγκαταστήσετε γρήγορα και σωστά το κάθισμα στο αυτοκίνητό σας. Θα σας βοηθήσουν σε αυτό οι πράσινοι δείκτες: όταν τοποθετήσετε σωστά το κάθισμα στο αυτοκίνητο, οι δείκτες εγκατάστασης θα δείχνουν πράσινο χρώμα.
Και είσαστε έτοιμοι. Φύγατε! Το JUNIOR FIX είναι συμβατό με διάφορα αυτοκίνητα: οι σύνδεσμοι ISOFIX είναι ρυθμιζόμενοι, ενώ εάν χρειαστεί μπορείτε να εγκαταστήσετε το κάθισμα με χρήση της ζώνης ασφαλείας αυτοκινήτου.

 

Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο

Το προσκέφαλο εύκολα ρυθμίζεται και μπορεί να τοποθετηθεί με το ένα χέρι σε μια από τις 10 δυνατές θέσεις. Έτσι προστατεύει ακόμα καλύτερα το κεφάλι του παιδιού, ανεξαρτήτως του πόσο γρήγορα το μωρό μεγαλώνει (το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους 100 έως 150 εκ.). Για αποτελεσματικότερη προστασία του εύθραυστου κεφαλιού του παιδιού την ώρα τυχόν ατυχήματος, το προσκέφαλο θα πρέπει να είναι σωστά προσαρμοσμένο στο ύψος του παιδιού.

 

Άνετο ταξίδι

Το κάθισμα είναι πλατύ και αναπαυτικό, ενώ τα υλικά κατασκευής του μαλακά και ανθεκτικά. Εξασφαλίζουν στο παιδί ένα άνετο ταξίδι και σε μικρές, και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Χωρίς κόπο θα διατηρήσετε το κάθισμα καθαρό, αφού το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί κάθε στιγμή.

banner

 

 

Ειδικές διαστάσεις

 

 • Εσωτερικό μήκος καθίσματος: 33 cm
 • Μήκος καθίσματος στην οριζόντια (κεκλιμένη) θέση: 93 cm
 • Εξωτερικό πλάτος καθίσματος: 41 cm
 • Εσωτερικό πλάτος καθίσματος (χρησιμοποιήσιμο): στο πιο στενό σημείο: 34 cm,
  στο πιο πλατύ σημείο: 35,5 cm
 • Εξωτερικό πλάτος: 44 cm
 • Ελάχιστο εσωτερικό ύψος: 54 cm
 • Μέγιστο εσωτερικό ύψος: 73 cm
 • Ελάχιστο εξωτερικό ύψος: 61 cm
 • Μέγιστο εξωτερικό ύψος: 80 cm
 • Εσωτερικό πλάτος πλάτης (ανάμεσα στα πλευρικά προστατευτικά): 40 cm
 • Εσωτερικό πλάτος πλάτης χωρίς πλευρικά προστατευτικά: 32,5 cm
 • Εξωτερικό πλάτος πλάτης: 44 cm
 • Εξωτερικό πλάτος προσκέφαλου: 35,5 cm
 • Εσωτερικό πλάτος προσκέφαλου: 25 cm
Προδιαγραφές
Χρήση: 100-150 cm (3,5-12 ετών)
Διαστάσεις: διπλωμένο: 41 x 44 x 61 cm / ξεδιπλωμένο: 41 x 44 x 80 cm
Βάρος: 6,4 kg

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας