Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Συμβουλές / Greenguard Gold Certified

Greenguard Gold Certified

See all advice
Greenguard Gold Certified

GREENGUARD Gold Certification

Ο καθαρός αέρας που αναπνέει το μικρό σας είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία του. Το να εξαλειφθούν οι εκπομπές χημικών είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειωθεί η μόλυνση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Ως μέρος της δέσμευσης της Nuna στην ενσυνείδητη παραγωγή, πολλά από τα προϊόντα της Nuna ικανοποιούν τα standards της πιστοποίησης GREENGUARD GOLD. Αυτό σημαίνει πως έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και πιστοποιηθεί ώστε να ικανοποιούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αναφορικά με τις εκπομπές περισσότερων από 360 οργανικών στοιχείων και χημικών εκπομπών.

*Πηγή: Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας ΗΠΑ

Λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση σε εσωτερικούς χώρους

Η καλύτερη στρατηγική για τη μείωση της ρύπανσης του αέρα σε εσωτερικούς χώρους είναι ο έλεγχος των πηγών της μόλυνσης. Τα GREENGUARD GOLD πιστοποιημένα προϊόντα της Nuna εξασφαλίζουν ότι ο εξοπλισμός του μωρού σας δεν προσθέτει βλαβερές ουσίες στον αέρα που αναπνέει το μικρό σας.

Μικρότερο ρίσκο έκθεσης σε χημικά

Τα GREENGUARD GOLD πιστοποιημένα προϊόντα ικανοποιούν μερικές από τις αυστηρότερες προδιαγραφές χημικών εκπομπών παγκοσμίως, όπως τα επίπεδα φορμαλδεΰδης και φθαλικού εστέρα.

Πιο υγιές περιβάλλον για το μωρό

Το ανοσοποιητικό, νευρολογικό και αναπνευστικό σύστημα του μωρού σας εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Η πιστοποίηση GREENGUARD GOLD περιλαμβάνει κριτήρια σχετικά με την υγεία που αφορούν τα πιο ευαίσθητα άτομα (όπως τα μωρά!)

Ανακαλύψτε τα GREENGUARD GOLD πιστοποιημένα προϊόντα της Nuna

AACE
MYTI
NORR
PIPA next
PRYM
TRES LX
LEAF grow
LEAF curv
LEAF
SENA aire
SENA

Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας