Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 0-18 kg / 0-4 ετών / Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Sirona S i-size Manhattan grey
CYBEX

Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Sirona S i-size Manhattan grey

SKU: 518000899/519000985
509,95 €
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή
Η τοποθέτηση ενός παιδικού καθίσματος ανάποδα (κοιτώντας προς τα πίσω) μειώνει δραστικά την πιθανότητα τραυματισμού στην περίπτωση μετοπικής σύγκρουσης κατά 80% σε σύγκριση με την παραδοσιακή τοποθέτηση κοιτώντας μπρος, καθώς οι δυνάμεις που αναπτύσσονται μοιράζονται ομοιόμορφα πάνω σε μεγαλύτερη επιφάνεια.
 • Ασφαλής τοποθέτηση κοιτώντας ανάποδα (προς τα πίσω) έως περίπου 4 ετών
 • Περιστροφή 360 μοιρών για ευκολία στην τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα
 • Τοποθέτηση κοιτώντας μπροστά με ρυθμιζόμενη ασπίδα προστασίας (9-18 κιλά)1
 • 12 θέσεις ρύθμισης προσκέφαλου
 • Τοποθέτηση με βάση Isofix με ένα κλικ
 • 3 θέσεις ανάκλησης με το ένα χέρι
 • Σύστημα παρακολούθησης SensorSafe
 • Σύστημα μείωσης ενέργειας (ER-Tech) κατά την τοποθέτηση του καθίσματος προς τα εμπρός (από 16 μηνών ή 76 cm)
 • Σκελετός που απορροφά την ενέργεια σε περίπτωση σύγκρουσης
 • Θήκες συγκράτησης ζωνών για εύκολη τοποθέτηση & αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα
 • Ενσωματωμένο μαξιλαράκι για νεογέννητα
 • Σύστημα Τηλεσκοπικής πλαϊνής προστασίας (L.S.P. System)
 • Σύστημα Driving Direction Control

ΣΥΣΤΗΜΑ SENSORSAFE
Ηρεμία για εσάς, απόλυτη ασφάλεια για το παιδί σας. Η CYBEX εντάσσει την έξυπνη τεχνολογία και τον έξυπνο σχεδιασμό με το σύστημα SensorSafe: ένα μοναδικό σύστημα παρακολούθησης που εξασφαλίζει την ασφάλεια και υγεία του παιδιού σας. Διαθέσιμο σε διαφορετικά καθίσματα i-Size των σειρών Platinum & Gold της Cybex σας κρατά πάντα ενήμερους. Το σύστημα SensorSafe σας ειδοποιεί για κάθε επείγουσα κατάσταση: όταν το παιδί σας έχει λύσει τις ζώνες του, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος του παιδιού είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή, όταν το παιδάκι σας έχει μείνει στο αυτοκίνητο χωρίς επίβλεψη, ακόμα και όταν το παιδί σας έχει καθίσει πολύ ώρα στο κάθισμα. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στο κινητό σας μέσα από μια φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή που σας προσφέρει και οδηγίες για την τοποθέτηση του καθίσματος, χρήσιμα video καθώς και απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις.
DRIVING DIRECTION CONTROL
Το σύστημα Driving Direction Control εμποδίζει την λανθασμένη χρήση του καθίσματος, δηλαδή την τοποθέτησή του κοιτώντας μπροστά πριν το παιδί γίνει τουλάχιστον 16 μηνών ή έχει ύψος 76 cm
360 ΜΟΙΡΕΣ
Το πανέξυπνο σύστημα περιστροφής 360 μοιρών κάνει τη ζωή πιο εύκολη, χωρίς να επιβαρύνει τη μέση! Με αυτή τη λειτουργία είναι πανεύκολο να αλλάξει κατεύθυνση το κάθισμα από ανάποδη σε ίσια, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το κάθισμα. Το παιδί μπορεί να μπει και να βγει από το κάθισμα με μεγάλη ευκολία καθώς το κάθισμα μπορεί να γυρίσει «κοιτώντας» την πόρτα του αυτοκινήτου.
Το Sirona ασφαλίζει με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται δέσιμο.
SEAT - TO - CHASSIS
Η επαναστατική τεχνολογία Κάθισμα-σε-Σκελετό (Seat-to-Chassis)δημιουργεί έναν απευθείας δεσμό ανάμεσα στο κάθισμα και τον σκελετό του. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση ατυχήματος οι δυνάμεις που προκαλούνται διοχετεύονται απευθείας στον σκελετό και αυτό με τη σειρά του ενεργοποιεί αυτόματα όλες τις λειτουργίες ασφαλείας του αυτοκινήτου και του καθίσματος και έτσι ενεργοποιείται και η διαδικασία διοχέτευσης των δυνάμεων αυτών το συντομότερο δυνατό μόλις γίνει το ατύχημα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (L.S.P.)
Ανεξάρτητα από το αν το κάθισμα τοποθετείται κοιτώντας μπροστά ή πίσω το Σύστημα Πλευρικής προστασίας (L.S.P.) αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το σύστημα αυτό μπορεί να ρυθμιστεί ατομικά για κάθε παιδί αλλά και με βάση τον τύπο του οχήματος και απορροφά τις δυνάμεις που προκαλούνται σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, σε συνδυασμό με τα προστατευτικά για το κεφάλι και τους ώμους.

Διαστάσεις: 70 x 43x 63,5 cm
Βάρος: 15kg

 

Μάθετε περισσότερα για το νέο πρότυπο i-Size εδώ

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας