Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 0-25 kg / έως 7 ετών / Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Salia 125 Select Teal Green
KIDSCOM SA

Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Salia 125 Select Teal Green

SKU: 00089047410050
539,99 €
599,99 €
-10%
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Το Salia 125,  είναι ο ασφαλής σύντροφος στο δρόμο και εντυπωσιάζει με τη μεγάλη περίοδο χρήσης η οποία είναι  από τη γέννηση έως τα 7 χρόνια του παιδιού . 

Τίποτα δεν εμποδίζει μια ευχάριστη βόλτα, άνετο ένθετο για νεογέννητο για τους πιο μικρούς ταξιδιώτες. 

Αλλά έχουμε σκεφτεί και τους γονείς από άποψη άνεσης. Χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών, το παιδί μπορεί να τοποθετηθεί και να βγει από το κάθισμα με εργονομικό τρόπο.

 

 • Διαστάσεις: 44 x 49 x 61 cm
 • Βάρος: 14,8 kg
salia-125-kf-growing_1.jpg

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το Salia 125 εντυπωσιάζει με τη μεγάλη περίοδο χρήσης - κατάλληλο για νεογέννητα νήπια έως επτά ετών. Το προσκέφαλο με ρυθμιζόμενο ύψος προσαρμόζεται τέλεια στο ύψος των παιδιών και μεγαλώνει όπως και αυτά.
salia-125-KF-360_1.jpg

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ

Χάρη στην πρακτική λειτουργία περιστροφής, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί με μία μόνο κίνηση για ευκολότερη τοποθέτηση των παιδιών. Αυτό ανακουφίζει την πλάτη των γονιών κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και βάζει το παιδί στη βέλτιστη καθιστή θέση.
salia-125-kf-asp_1.jpg

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΛΑΪΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ASP)

Τα ενσωματωμένα προστατευτικά μπορούν να διπλωθούν γρήγορα και απλά στην πλευρά της πόρτας. Σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, το ASP μεταφέρει την ενέργεια προς τα πίσω στο κέλυφος, μειώνοντας σημαντικά τις δυνάμεις που ασκούνται στο παιδί. Με αυτόν τον τρόπο, ο συνδυασμός της δομής του καθίσματος και των ανασυρόμενων προστατευτικών παρέχει διπλή προστασία.
salia-125-kf-av.jpg

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

Κάνει το κάθισμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα άνετο, και αυτό διασφαλίζεται από ανοίγματα στο εξωτερικό κέλυφος και διχτυωτά ένθετα στο κάλυμμα του καθίσματος, τα οποία επιτρέπουν τη συνεχή ροή αέρα. Το μυστικό ενός καλού ταξιδιού είναι να απολαμβάνεις τη βόλτα και η έξυπνη σχεδίαση του Salia 125 φροντίζει για όλους.
salia-125-kf-intuitive-installation.jpg

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η χρήση ISOFIX και Load Leg καθιστά την εγκατάσταση απλή, γρήγορη και εξασφαλίζει σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το σύστημα ασφαλείας πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του νέου προτύπου ασφαλείας i-Size. Τα τρία σημεία αγκύρωσης κρατούν το κάθισμα στη θέση του και απορροφούν τις ενέργειες που επενεργούν στο παιδί σε περίπτωση ατυχήματος.

 

salia-125-kf-recline_1.jpg

ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ

Το παιδικό κάθισμα Salia 125 έχει πέντε θέσεις ανάκλισης. Είτε το παιδί είναι δεμένο με το ενσωματωμένο σύστημα καλωδίωσης είτε με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος. Η θέση ανάπαυσης είναι πολύ επίπεδη και δίνει τη μεγαλύτερη άνεση. Το καλύτερο μέρος για τους γονείς; Μπορούν να ρυθμίσουν την ανάκλιση μόνο με ένα μόνο χέρι.

Το Salia 125 είναι ο ασφαλής σας σύντροφο ς στο δρόμο, ενώ εντυπωσιάζει με τη μακρά περίοδο χρήσης του - από νεογέννητο έως 7 ετών. Τίποτα δεν θα χαλάσει τη βόλτα σας,χάρη στον άνετο αφρό και το αφαιρούμενο, βολικό μαξιλαράκι για νεογέννητα, ιδανικό για τους μικρότερους ταξιδιώτες.  Και οι γονείς όμως χρειάζονται άνεση. Έτσι, χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών που διαθέτει, μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε το παιδάκι σας από το κάθισμα, με απόλυτα εργονομικό τρόπο...χωρίς πόνο στη μέση!

banner

 

 • Μακρά περίοδος χρήσης: Το Salia 125 εντυπωσιάζει με τη μακρά περίοδο χρήσης του – κατάλληλο για νεογέννητα και μεγαλύτερα παιδάκια έως  7 ετών. Το ρυθμιζόμενο σε ύψος προσκέφαλό του προσαρμόζεται ιδανικά στο ύψος του παιδιού καθώς αυτό μεγαλώνει.
 • Περιστροφή 360 μοιρών: Χάρη στην πρακτική λειτουργία περιστροφής του, το κάθισμα γυρνά με μια κινηση για ευκολότερη τοποθέτηση του παιδιού. Αυτό απαλάσσει τους γονείς από την καταπόνηση της μέσης και εξασφαλίζει τη βέλτιση τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.
 • Advanced Side Protection (ASP): Τα ενσωματωμένα προστατευτικά μπορούν γρήγορα και απλά να ξεδιπλωθούν από την πλευρά της πόρτας. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι μεταφορείς ASP μεταφέρουν την ενέργεια προς τα πίσω, στο σκελετό του καθίσματος, μειώνοντας σημαντικά τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στο παιδί. Με τον τρόπο αυτό, ο συνδυασμός δομής του καθίσματος και προστατευτικών, παρέχουν διπλή προστασία.
 • Σύστημα Εξαερισμού: Παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών. Εξασφαλίζεται από τα ανοίγματα στον εξωτερικό σκελετό του καθίσματος καθώς και από τα ενσωματωμένα στο κάθισμα πλέγματα, που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Το μυστικό για ένα ευχάριστο ταξίδι είναι να απολαμβάνει κανείς τη διαδρομή και ο πανέξυπνος σχεδιασμός του Salia 125 to εξασφαλίζει!
 • Διαισθητική τοποθέτηση: Η χρήση του ISOFIX και του Load Leg (ποδιού στήριξης) κάνουν την εγκατάσταση απλή, γρήγορα και εξασφαλίζει τη σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο. Επιπρόσθετα, το σύστημα ασφαλείας είναι σύμφωνο με τα αυστηρότερα κριτήρια του νέου  i-Size πρότυπου ασφαλείας. Τα τρία σημεία αγκύρωσης κρατούν το κάθισμα στη θέση του και απορροφούν τις δυνάμεις  που ασκούνται στο παιδί σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Ανάκληση με το ένα χέρι: Το Salia 125 διαθέτει 5 θέσεις ανάκλησης. Ανεξάρτητα αν το παιδί είναι δεμένο με το σύστημα ζωνών του καθίσματος ή με τις ζώνες του αυτοκινήτου. Η ξεκούραστη θέση είναι εξαιρετικά επίπεδη, παρέχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Και το καλύτερο για τους γονείς; Μπορούν να τη ρυθμίσουν με το ένα χέρι.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

 

 • Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας: στην περίπτωση σύγκρουσης, η ενέργεια μεταφέρεται μέσω του κέλυφους του καθίσματος και απορροφάται εκεί.
 • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας HERO: Παιδιά με ύψος από 40-105cm μπορεούν εύκολα και γρήγορα να δεθούν, χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας HERO. Ένα ενιαίο σύνολο που αποτελείται από τα μαξιλαράκια των ζωνών, τις ζώνες και το προσκέφαλο, σύστημα το οποίο αποτρέπει το ενδεχόμενο οι ζώνες να γυρίσουν ή να γλιστρήσουν και απλοποιεί τη διαδικασία της ασφαλούς και εύκολης πρόσθεσης.
 • Ρυθμιζόμενο καθ’ύψος προσκέφαλο με ενσωματωμένο σύστημα ζωνών 5 σημείων: Μια απλή προσαρμογή προσφέρει στο παιδάκι που μεγαλώνει μια εργονομική θέση καθίσματος, ενώ είναι δεμένο στο κάθισμα με ασφάλεια και ευκολία, χάρη στο κεντρικό σύστημα προσαρμογής και τον οδηγό ζωνών HERO (40-105cm)
 • Αφρός άνεσης καθίσματος: Ο αφρός προσαρμόζεται στον σωματότυπο του παιδιού, παρέχοντας της υψηλότερου επιπέδου άνεση.
 • Οδηγοί ζωνών: Ο πράσινος οδηγός ζωνών εξασφαλίζει τη σωστή εγκατάσταση του καθίσματος.
 • Εργονομικός σχεδιασμός: Επίπεδα πλευρικά μαξιλάρια διευκολύνουν τους γονείς στην τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.
 • Διαισθητική διαχείριση: Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο – όλες οι σημαντικές λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν διαισθητικά και εύκολα
 • Ενσωματωμένη αποθήκευση ζωνών: Εύκολη μεταβίβαση στο επόμενη επίπεδο, χάρη στον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευση των ζωνών, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν.

Εξωτερικές διαστάσεις: 44 / 49 / 61 cm

Βάρος:14.8 kg

Οπίσθια τοποθέτηση: Νεογέννητο έως 105 cm ύψος

Εμπρόσθια τοποθέτηση: Από 15 μηνών και ελάχιστο ύψος 76 cm

Πιστοποίηση: UN R129/03 (i-Size)

Μάθετε περισσότερα για το νέο πρότυπο i-Size εδώ

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας