Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 0-25 kg / έως 7 ετών / Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Joie Stages Coal
JOIE

Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Joie Stages Coal

SKU: C0925CHCOL000
199,99 €
269,99 €
-26%
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Το μοναδικό κάθισμα στην αγορά που είναι για χρήση από 0-25 κιλά.

       

  

 

Το STAGES είναι ένα κάθισμα που μπορεί και χρησιμοποιείται σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξης του παιδιού.

  • Το πρώτο στάδιο είναι για χρήση από 0-18 κιλά περίπου όπου το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά στο αυτοκίνητο. Όταν το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά διαθέτει μια μπλε πρόσθετη ασφάλεια που βοηθάει στην πιο σωστή, σταθερή και ασφαλή την τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο.
    • Σε αυτό το στάδιο διαθέτει μια θέση ανάκλiσης
  • Στην δεύτερη φάση το κάθισμα μετατρέπεται σε κάθισμα κατηγορίας 9-15 κιλά και δένεται προς τα εμπρός με την ζώνη τριών σημείων του αυτοκίνητου.
    • Το προσκέφαλο ρυθμίζεται στο σωστό ύψος για να έρθουν και οι ζώνες του παιδικού καθίσματος στο σωστό σημείο και να συγκρατεί το παιδί ιδανικά.
    • Διαθέτει τρεις θέσεις ανάκλiσης για να μπορεί να κοιμάται άνετα ο μικρός επιβάτης, ενώ είναι εξοπλισμένο και με σύστημα εξαερισμού στα πλευρικά μέρη του καθίσματος για να μην αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες το σώμα του μωρού στις μεγάλες αποστάσεις.
  • Στο τρίτο στάδιο το κάθισμα Stages μετατρέπεται σε κάθισμα κατηγορίας 15-25 κιλά. Σε αυτή την φάση το κάθισμα δεν χρησιμοποιεί πια της ζώνες του παιδικού καθίσματος και δένεται και το παιδί και το κάθισμα μαζί, με την ζώνη τριών σημείων του αυτοκινήτου.

 

  

Ένα από τα προτερήματα του Stages είναι ότι για να μετατραπεί σε 15-25 κιλά δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν οι ζώνες από το κάθισμα αλλά να τοποθετηθούν στις ειδικές υποδοχές αποθήκευσης που διαθέτει το κάθισμα.

Με σύστημα Side Impact Security που παρέχει έξτρα προστασία για το κεφάλι, το σώμα και τους γοφούς του παιδιού.

Φτιαγμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας που προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής για το κάθισμα (έως και 10 χρόνια) και προσθέτει βάρος ώστε το κάθισμα να διατηρείται σταθερό και χαμηλά στο αυτοκίνητο για μεγαλύτερη προστασία.

Διαστάσεις: 54.5 x 58 x 76 cm
Βάρος: 8.86kg

Πιστοποίηση: ECE R44/04

 

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας