Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Βιβλίο Παιχνίδι / Παιχνίδι / Παιχνίδια 0-3 ετών / Σκηνή Little Gardener για παιδιά, με στρώμα

Σκηνή Little Gardener για παιδιά, με στρώμα

SKU: KPLIGA00MUL0000
78,89 €
99,99 €
-21%
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το LITTLE GARDENER, ένα εκπληκτικό χαλάκι με πανέμορφο μοτίβο κήπου. Το παιδί σας θα λατρέψει τα παιχνίδια του, που μοιάζουν με αληθινά φρούτα και λαχανικά από τον κήπο. Και ποιος ξέρει… ίσως να του ενσταλάξουν την αγάπη και το πάθος για την κηπουρική! Το χαλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις πρώτες μέρες μετά την γέννησή του έως και την ηλικία των πέντε ετών. Το LITTLE GARDENER είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτικό χαλάκι, σκηνή και κουβέρτα πικ νικ που εξάπτουν τη φαντασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βεράντα ή την ώρα της ανάπαυσης στο γρασίδι. Είναι μεγαλύτερο από τα τυπικά χαλάκια. Έτσι, θα συντροφεύσει το παιδάκι  σας για ακόμα περισσότερο καιρό!

Το εκπαιδευτικό χαλάκι LITTLE GARDENER υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού από τους πρώτους μήνες της ζωής του έως και την ηλικία περίπου πέντε ετών:

 • ενθαρρύνει το μωράκι να σηκώνει το κεφάλι του, να απλώνει τα χέρια του για να πιάσει τα παιχνίδια και να εξασκείται στο ρολάρισμα,
 • υποστηρίζει τον συντονισμό χεριών-ματιών και παροτρύνει την ανάπτυξη του παιδιού κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του,
 • διασκεδάζει και διαπαιδαγωγεί: πάνω στο χαλάκι έχουν τυπωθεί ζώα, φρούτα και λαχανικά, συνοδευόμενα από λεζάντες στην αγγλική γλώσσα,
 • η σκηνή, η οποία διαθέτει δύο παραθυράκια, εξάπτει τη φαντασία, ενθαρρύνει το παιχνίδι και επιτρέπει στον γονέα να παίζει και αυτός μαζί με το παιδί του.
banner
 • Το LITTLE GARDENER μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 τρόπους: ως εκπαιδευτικό χαλάκι για τα μικρότερα παιδιά, ως χώρος για παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά (σκηνή), καθώς και ως κουβέρτα πικ νικ για παιδιά κάθε ηλικίας. Αγοράζετε ένα χαλάκι και αποκτάτε ένα εξαιρετικό και μοναδικό προϊόν που θα αξιοποιήσετε για χρόνια.
 • Ο σχεδιασμός και το καθολικό στυλ του LITTLE GARDENER φέρνουν στον νου παιχνίδια στον κήπο, τα οποία αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα. Οι φυσικές πινελιές και τα μοτίβα κήπου θα ενθουσιάσουν και τους γονείς.
 • Το εκπαιδευτικό χαλάκι LITTLE GARDENER θα αποτελέσει ένα ιδανικό δώρο για παιδιά κάθε ηλικίας. Ο ρόλος του δεν είναι μόνο να διασκεδάζει, αλλά και να διαπαιδαγωγεί και να υποστηρίζει την ανάπτυξη κινητικών
  και αισθητηριακών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι.
 • Διαθέτει ασφαλείς, μαλακές αψίδες από αφρό. Χάρη σε αυτό τα παιδιά δεν χρειάζεται να ανησυχούν την ώρα του ξέφρενου παιχνιδιού στο χαλάκι.
 • Έχει κατασκευαστεί με εξαιρετική επιμέλεια και προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι καλοραμμένο και δεν διαθέτει προεξέχοντα εξαρτήματα· το μωρό είναι επομένως ακόμα πιο ασφαλές.
 • Είναι κατάλληλο για παιδιά ήδη από τις πρώτες μέρες της ζωής τους. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 που αφορούν παιχνίδια και εκπαιδευτικά χαλάκια.
banner
 • Το LITTLE GARDENER διαθέτει κρεμαστά παιχνίδια, τα οποία εύκολα μετακινούνται και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε ύψος, έτσι ώστε να βρίσκονται σε κατάλληλη απόσταση από το μωρό.
 • Είναι ελαφρύ και τυλίγεται εύκολα. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να το μεταφέρετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μπορείτε επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα να το πάρετε μαζί σας στο ταξίδι. Αφού διπλωθεί, καταλαμβάνει λίγο χώρο: αρκεί να το τυλίξετε σε ρολό και να διπλώσετε τη σκηνή για να κάνετε χώρο για άλλα παιχνίδια.
 • Καθαρίζεται πολύ εύκολα. Η βάση του μπορεί εύκολα να πλυθεί στο χέρι, ενώ τα υπόλοιπα μέρη (παιχνίδια και αψίδες) αρκεί να τα περάσετε με ένα υγρό σφουγγαράκι.
banner

Λοιπά χαρακτηριστικά:

Χαλάκι: 92,5 εκ. x 140 εκ.,

Ύψος μαζί με τις αψίδες για παιχνίδια: 46 εκ.

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας