Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Καθίσματα Αυτοκινήτου / Κατηγορία 15-36 kg / 3,5-12 ετών / Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Recaro MAKO ELITE 2 SELECT TEAL GREEN
RECARO

Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Recaro MAKO ELITE 2 SELECT TEAL GREEN

SKU: 00089042410050
199,99 €
289,99 €
-31%
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Πολλά αλλάζουν στη ζωή μας, αλλά η επιθυμία μας για ασφάλεια παραμένεις σταθερή, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Το Mako Elite 2, η βελτιωμένη έκδοση του προκατόχου του Mako Elite, συνεχίζει να τα προστατεύει σε κάθε διαδρομή από περίπου 3,5 έως 12 ετών. Έξυπνα ανοίγματα στο εξωτερικό κέλυφος του καθίσματος επιτρέπουν τη την κυκλοφορία του αέρα. Ένα ενσωματωμένο Ηχοσύστημα παρέχει την καλύτερη ψυχαγωγία και τα παιδιά μπορούν να αράξουν πίσω και να χαλαρώσουν, ενώ το κεφάλι τους παραμένει προστατευμένο μέσα στο προσκέφαλο. Ταξιδέψτε με ασφάλει και χαρά με τη Recaro. Το Mako Elite 2 είναι ο νικητής του Βραβείου iF Design 2020, μια παγκόσμια αναγνώριση!

I-SIZE

Χάρη στο i-Size, το κάθισμα πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με το πρότυπο UN R129. Αυτές οι υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά στην πλευρική προστασία, όχι μόνο ικανοποιούνται αλλά ξεπερνιούνται. Εσείς, ως γονείς, ωφελείστε από την ευκολία τοποθέτησης του καθίσματος, χάρη στους συνδέσμους ISOFIX. Το κάθισμα είναι συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν το λογότυπο i-Size αλλά και κάθε άλλο όχημα, το οποίο διαθέτει συνδέσμους ISOFIX. Έτσι, κάθε παιδί μπορεί να ταξιδεύει με ασφάλεια ενώ οι γονείς απολαμβάνουν απόλυτη ευελιξία.

 

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ

Ίδιο ταξίδι, προσωποποιημένη βόλτα. Τα ενσωματωμένα ηχεία στο προσκέφαλο του καθίσματος και η ηχητική σύνδεση και θήκη συσκευής, επιτρέπουν στους μικρούς επιβάτες να απολαμβάνουν την καλύτερη ψυχαγωγία. Έτσι, το παιδί μπορεί να χαλαρώσει ενώ το κεφάλι του είναι απόλυτα προστατευμένο από το προσκέφαλο.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Καμία λεπτομέρεια δεν αφήνεται στην τύχη της. Στην πραγματικότητα το σύστημα κυκλοφορίας του αέρα κάνει τα μεγαλύτερα ταξίδια ιδιαίτερα άνετα και αυτό εξασφαλίζεται από ειδικά ανοίγματα που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του σκελετού του καθίσματος και τα ενσωματωμένα πλέγματα στο κάλυμμα του καθίσματος, που επιτρέπουν τη διαρκή κυκλοφορία του αέρα. Το μυστικό για ένα καλό ταξίδι είναι να απολαμβάνει κανείς τη διαδρομή και ο σχεδιασμός του Mako Elite 2 το εξασφαλίζει για όλους.

 

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Τα αφαιρούμενα προστατευτικά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στο κάθισμα. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, απορροφούν τις δυνάμεις που αναπτύσσονται, προστατεύοντας το παιδί ιδανικά. Για το λόγο αυτό τα προστατευτικά πρέπει πάντα να τοποθετούνται στην πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου. Μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για τέλεια ταξίδια.

 

ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Η ρυθμιζόμενη γωνία του καθίσματος προσφέρει στο παιδί μια άνετη θέση που θα κάνει κάθε ταξίδι διασκεδαστικό. Επειδή τα ταξίδια μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι κουραστικά, ούτε για εσάς αλλά ούτε και για τα παιδιά σας.

banner
  • Αφρός θέσης καθίσματος: Ο αφρός προσαρμόζεται στον σωματότυπο του παιδιού, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο άνεσης
  • Σύνδεσμοι ISOFIX: Γρήγορη, ασφαλής εγκατάσταση και βέλτιστη σταθετότηρα του καθίσματος στο αυτοκίνητο
  • Προσαρμοζόμενη πλάτη: Η πλάτη προσαρμόζεται στις καμπύλες των καθισμάτων του αυτοκινήτου
  • Επεκτεινόμενο στήριγμα για τα πόδια: Προσαρμόζεται για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ύψους του παιδιού, παρέχοντας βέλτιστη στήριξη
  • Ρυθμιζόμενο καθ’ύψος προσκέφαλο: Το προσκέφαλο διαθέτει 11 διαφορετικά επίπεδα ύψους, προσαρμοζόμενο σε παιδιά ηλικίας από 3,5 έως 12 ετών
banner

Εξωτερικές διαστάσεις: 44 / 47 - 53 / 60.5 - 80.5 cm

Βάρος:7.5 kg

Πιστοποίηση: UN R129/02

Μάθετε περισσότερα για το νέο πρότυπο i-Size εδώ

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας