Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Βιβλίο Παιχνίδι / Παιχνίδι / Παιχνίδια 0-3 ετών / Εκπαιδευτικό χαλάκι-γυμναστήριο 4Smart

Εκπαιδευτικό χαλάκι-γυμναστήριο 4Smart

SKU: KP4SMA00MUL000
89,99 €
99,99 €
-10%
Δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών
Αντικαταβολή παντού
Παράδοση σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Διαθέσιμη
Δωρεάν μεταφορικά

Μοιράσου το:
Περιγραφή

Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, τα παιδιά αντιλαμβάνονται μόνο τα αντίθετα, καθαρά χρώματα. Το χαλάκι 4SMART έχει σχεδιαστεί ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους και να ενισχύσει την εξερεύνηση. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό αισθητηριακό χαλί - χωρίζεται σε τέσσερις ζώνες που αναπτύσσουν την όραση, την ακοή, την αφή και τη συγκέντρωση του παιδιού σας από τη γέννηση. Το 4SMART θα ενθαρρύνει το μικρό σας να αγγίξει, να απλώσει τα χέρια του, να κινηθεί και να παίξει. Το χαλάκι είναι μαλακό και ασφαλές και μπορείτε να έχετε μαζί σας τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο σετ σε κάθε σας βόλτα.

 

Διεγείρει την ανάπτυξη των αισθήσεων του παιδιού σας: Τους πρώτους μήνες της ζωής τους, τα παιδιά αντιλαμβάνονται κυρίως αντίθετα χρώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 4SMART διαθέτει μαύρο, λευκό, κίτρινο και κόκκινο, τα οποία παρέχουν το σωστό επίπεδο διέγερσης για την όραση του παιδιού σας και του επιτρέπουν να επικεντρωθεί στα πολύχρωμα στοιχεία.

Ανάπτυξη όρασης: Οι πολύχρωμες κορδέλες και τα προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα επιτρέπουν στο μικρό σας να εκπαιδεύσει την όρασή του. Τους πρώτους μήνες της ζωής τους, τα παιδιά βλέπουν μόνο έντονα, αντίθετα χρώματα, και γι 'αυτό το χαλάκι διαθέτει αυτούς τους χρωματικούς τόνους.

Ανάπτυξη της αίσθησης της αφής και του συντονισμού: Το αισθητήριο χαλί 4SMART διαθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία με διαφορετικές υφές. Τα λεία, με θρόισμα αξεσουάρ, καθώς και οι μαλακές επιφάνειες και οι κορδέλες του διεγείρουν την αφή και ενθαρρύνουν το μικρό σας να ανακαλύψει νέα σχήματα και υφές. Βοηθούν επίσης στο να μάθει να φτάνει και να πιάνει με τα χεράκια του.

       

Ανάπτυξη ακοής:Το 4SMART έχει επίσης μια επιφάνεια που επιτρέπει στο παιδί σας να εξοικειωθεί με διάφορους ήχους. Αυτό οφείλεται στα αντίθετων χρωμάτων παιχνίδια με θρόισμα, που παράγουν ήχους και κουδουνίζουν όταν αγγίζονται. Το μικρό σας θα μάθει επίσης τη σχέση αιτίας και αποτελέσματος μεταξύ του αγγίγματος ενός παιχνιδιού και του ήχου που αυτό παράγει.

Ανάπτυξη συγκέντρωσης: Οι κάρτες που περιλαμβάνονται στο σετ μπορούν να τοποθετηθούν σε μια ειδική πλαστική τσέπη στο πλάι του χαλιού. Διαθέτουν διαφορετικά σχήματα και έντονα χρώματα αντιθέσεων. Το παιδάκι σας θα τα παρατηρήσει με ενδιαφέρον, και έτσι θα ενισχυθεί η συγκέντρωσή του. Η πλευρά του χαλιού μπορεί να ανυψωθεί για να ενθαρρύνει το νήπιό σας να σηκώσει το κεφάλι του και να εκπαιδεύσει τους αυχενικούς του μυς.

Αισθητηριακή μπάλα που περιλαμβάνεται στο σετ: Το σετ περιλαμβάνει μια αισθητηριακή μπάλα με την οποία το παιδί σας θα λατρέψει να παίζει. Είναι μεγάλη, πολύχρωμη και διαθέτει ενδιαφέροντα κουμπιά και μοτίβα. Το μικρό σας θα διασκεδάσει τόσο εντός όσο και εκτός του χαλιού.

      

Το 4SMART διαθέτει 12 ασπρόμαυρες κάρτες διπλής όψης και έναν καθρέφτη, τα οποία μπορείτε να έχετε μαζί σας στις βόλτες σας και διαθέτουν κλιπ, ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο καρότσι ή στην πλαστική τσέπη στο πλάι του χαλιού. Οι κάρτες θα ενισχύσουν τη συγκέντρωσή του - το μικρό σας θα επικεντρωθεί στα μοτίβα και θα μάθει να αναγνωρίζει σχήματα.

Ρυθμιζόμενες μπάρες:Οι ρυθμιζόμενες μπάρες είναι εξοπλισμένες με ολισθητήρες, χάρη στους οποίους μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη θέση των παιχνιδιών. Το μικρό σας θα διασκεδάσει ενώ εκπαιδεύει τη μνήμη του ανακαλύπτοντας τις νέες θέσεις των αγαπημένων του παιχνιδιών.

Αξεσουάρ: παιχνίδια: Το χαλάκι συνοδεύεται από: κρεμαστό καθρέφτη, κρεμαστή μπάλα με κουδουνίστρα, κρεμαστό παιχνίδι με θρόισμα, βελούδινο ντόνατ, πολύχρωμες κορδέλες και μικρές μπάλες με θρόισμα. Μπορούν να κρεμαστούν στις ράβδους ή να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητα παιχνίδια.

      

Διαστάσεις: 128 x 116 cm
Ύψος από το πάτωμα ως τις μπάρες: 46.5 cm
Διαστάσεις με τις πλευρές ανοιχτές: 126 x 112 cm
Διαστάσεις με τις πλευρές διπλωμένες: 75 x 75 cm
Βάρος: 1.1 kg

 

 

Σχετικά προϊόντα

All products
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας