211 31 12 111

Αρχική / Kidscom ΑΕ

Kidscom ΑΕ

KIDSCOM PROFILE

Με όραμα το παιδί και την μαμά

 

Η Kidscom ΑΕ, ανήκει σε έναν δυναμικό όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στην ηλεκτροκίνηση (www.automotivesolutions.gr), τα παιδικά ρούχα (www.coolclub.gr) και τον τουρισμό (www.dalousa.gr) και αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη δραστηριότητα του ομίλου. Αποτελεί ηγετική εταιρεία στην Νότια και Ανατολική Ευρώπη στον χώρο της ασφάλειας και της φροντίδας του παιδιού, επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια την συνεργασία της με τις αδιαμφισβήτητα κορυφαίες εταιρείες του χώρου.


Ο κλάδος των παιδικών ειδών εντάσσεται σήμερα στην εταιρεία Kidscom με έδρα το κεντρικό κτίριο των επιχειρήσεων στην καρδιά της Αθήνας, ενώ τα προϊόντα της παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο στα 5 σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Ελλάδα διατηρεί καταστήματα στην Αγία Παρασκευή, στον ʼλιμο και στο Μαρούσι, ενώ στην Κύπρο, κάνει αισθητή την παρουσία της με καταστήματα στη Λευκωσία και στο Παραλίμνι. Επειδή η Kidscom εκσυγχρονίζεται συνεχώς, διαθέτει στους πελάτες της την ευκαιρία να την επισκεφτούν και στο οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημά της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kidscom.gr, όπου μπορούν εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσουν όποια αγορά επιθυμούν με προνομιακούς όρους.


Με μοναδικό τρόπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα στα 5 φυσικά αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας εκτίθονται οι ολοκληρωμένες σειρές των εργοστασίων που κατά αποκλειστικότητα η Kidscom διαθέτει στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μέσα από ένα δίκτυο εκατοντάδων συνεργατών σε ολόκληρες και τις δύο χώρες.


 Έτσι λοιπόν κάθε επισκέπτης της Kidscom, μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί πλήρως για κάθε προϊόν της Joie, Nuna, Recaro, Maclaren, Kinderkraft αλλά και όλων των επώνυμων προτάσεων της εταιρίας σε παιδικά καρότσια, καθίσματα, δωμάτια, παρκοκρέβατα, καθίσματα φαγητού, παιχνίδια και γενικά ειδών που έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί ώστε να εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια αλλά και μοναδική λειτουργικότητα και στυλ. Επιπλέον η Kidscom διαθέτει στους πελάτες τις σύγχρονες λύσεις βρεφανάπτυξης, που φροντίζουν το μωράκι από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ζωής του διευκολύνοντας τη μαμά.