211 31 12 111

Αρχική / Kidscom ΑΕ

Kidscom ΑΕ

Με στόχο την ασφάλεια

Ο όμιλος επιχειρήσεων Καφούνη ξεκίνησε από μία μικρή προσωπική επιχείρηση την δεκαετία του 50, με αρχικό αντικείμενο το χώρο της μοτοσυκλέτας, και εξελίχθηκε περνώντας δυναμικά με πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου BMW, καθώς και στο πιο πρόσφατο τομέα δράσης στο χώρο εκμετάλλευσης ακινήτων.

Η πλέον αναπτυσσόμενη δραστηριότητα των επιχειρήσεων Καφούνη κινείται στον χώρο της ασφάλειας του παιδιού, επιλέγοντας με πολύ αυστηρά κριτήρια την συνεργασία με αδιαμφισβήτητα κορυφαίες εταιρείες των αντίστοιχων χώρων.

Ο κλάδος των παιδικών ειδών εντάσσεται σήμερα στην εταιρεία Kidscom S.Α. με έδρα στο κεντρικό κτίριο των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα προϊόντα της παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο στα 7 σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα της αλυσίδας: στην Αγ. Παρασκευή, στον ʼΑλιμο,στο Μαρούσι,στο Περιστέρι (Cool Club) αλλά και στην Κύπρο, με καταστήματα στη Λευκωσία και στο Παραλίμνι όσο και στην ηλ. διεύθυνση www.kidscom.gr, οπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε όποια αγορά επιθυμείτε με προνομιακούς όρους.

Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί πλήρως για κάθε προϊόν της Recaro, Maclaren, Leander, Concord, Lascal, αλλά και όλων των επώνυμων προτάσεων της εταιρίας σε παιδικά δωμάτια, ξύλινα ασφαλή και ποιοτικά πάρκα, μπάνια, πόρτες ασφαλείας, καθίσματα φαγητού, παιχνίδια και γενικά ειδών που έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί ώστε να εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια αλλά και μοναδική λειτουργικότητα και στυλ. Επιπλέον διαθέτουν σύγχρονες λύσεις βρεφανάπτυξης που φροντίζουν το μωράκι από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ζωής του διευκολύνοντας τη μαμά.

Με μοναδικό τρόπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα στα 6 καταστήματα της αλυσίδας εκτίθονται οι ολοκληρωμένες σειρές των εργοστασίων που κατά αποκλειστικότητα η Kidscom διαθέτει στην ελληνική αγορά, μέσα από ένα δίκτυο εκατοντάδων συνεργατών σε όλη την χώρα.

Περίφημα ονόματα του χώρου με προϊόντα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το παιδί και τους γονείς όπως η Γερμανική Recaro και η Βρετανική Maclaren και σημαντικά brands οπως Joie, Nuna, Babyjogger, Lascal, Kinderkraft και η κορυφαία Γαλλική εταιρία ειδών βρεφανάπτυξης Beaba αποτελούν μέρος της ευρείας γκάμας προϊόντων που μπορεί κανείς να βρει στην Kidscom.

Επίσης μια ολοκληρωμένη μοναδική σε ποιότητα και σχέδιο σειρά ευρωπαϊκών βρεφικών επίπλων ολοκληρώνει τις προτάσεις της Kidscom που κάνουν την ζωή του παιδιού ασφαλέστερη και των γονιών ευκολότερη.