211 31 12 111

Αρχική / KIDSCOM NEWS

KIDSCOM NEWS

 Σας καλωσορίζουμε στο  ηλεκτρονικό κατάστημα της Kidscom α.ε. 

Η Kidscom είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας όλων των ειδών διαθέτει και  διατηρεί την μεγαλύτερη αποθήκη στην Ελλάδα με δυνατότητα να εγγυάται άμεση παράδοση. 
Επιπλέον έχουμε φυσική παρουσία με κορυφαία σχεδιαστικά καταστήματα και απόλυτα ενημερωμένο προσωπικό που θα σας ξεναγήσει στον κόσμο της Kidscom.
Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας είναι αυτό που καλύπτει την επίσημη εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα προϊόντα που αγοράστηκαν από την kidscom ή τους επίσημους συνεργάτες της εντός Ελλάδος και καλύπτει με το κορυφαίο after sales service κάθε τι που μπορεί να προκύψει όπως δωρεάν αντικατάσταση από ζημιά κατά την μεταφορά, προϊόν αντικατάστασης μέχρι την επισκευή του δικού σας κ.α. Εμπιστευτείτε σήμερα μόνο την Kidscom και αγοράστε προιοντα με ασφάλεια, τιμή, εγγυημένη παράδοση στο σπίτι σας στην ώρα τους. Προτιμήστε σήμερα να αγοράσετε Ελληνικά αποφεύγοντας να ταλαιπωρείστε από κρυφά κόστη, βλάβες καθυστέρησης και ανύπαρκτο after sales service. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση