211 31 12 111

Αρχική / PLAN TOYS

PLAN TOYS

Η φιλοσοφία της PlanToys βασίζεται στην εκπαίδευση, την οικολογία, την υγεία και την ψυχαγωγία για «καλύτερα παιδιά για έναν καλύτερο κόσμο».

Η PlanToys αγκαλιάζει και σέβεται τη μητέρα φύση. Επιλέγει οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έχει καθιερώσει τη χρήση ξύλου ειδικά επεξεργασμένου χωρίς βακτήρια και μικροοργανισμούς. Για την συναρμολόγηση των παιχνιδιών χρησιμοποιείται μη τοξική κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη και μη τοξικές βαφές με βάση το νερό χωρίς βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, υδράργυρος κ.ά. Σε όλες τις εκτυπώσεις χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας και μελάνι που έχει ως βάση το νερό.

Τα παιχνίδια της αποτελούν υπόδειγμα στη βιομηχανία παιχνιδιού, ενώ η εκπαιδευτική τους αξία έχει αναγνωριστεί από τους πιο αξιόλογους διεθνείς οργανισμούς βραβείων.

Αποστολή της PlanToys είναι να δημιουργήσει ένα βιώσιμο κόσμο διεξάγοντας όλες τις δραστηριότητες της με σεβασμό και προσοχή προς το περιβάλλον και εστιάζοντας τόσο στην ασφάλεια των παιδιών, όσο και στην ανάπτυξη τους. Το παιχνίδι γίνεται εφόδιο για να μάθει το παιδί τον κόσμο. 

Δείτε όλα τα προϊόντα της Plan Toys στην kidscom εδώ 

ΒΡΑΒΕΙΑ