211 31 12 111

Αρχική / H Kidscom

H Kidscom

Στεγάζουμε τα παιδικά σας όνειρα

Έναv παράδεισο με ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο βασικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας μπορείτε να απολαύσετε στα καταστήματα Kidscom.

Στα 7 σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα της αλυσίδας Kidscom με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking (Λ. Ποσειδώνος 62 στον ʼΑλιμο και Λ. Κηφισίας 124 στο Μαρούσι Λ.Χαλανδρίου 3 στην Αγία Παρασκευή στη Λαμία Θερμοπυλών 77 , στην Λευκωσία στην Λ.Δημοσθένη Σεβέρη 9  στο Παραλίμνι Λ.Γρίβα Διγενή 68)αλλά και στην Ρουμανία Cluj-Napoca 27 Piata Abator,) ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί πλήρως για κάθε προϊόν της Recaro, Maclaren, Joie,Babyjogger,Leander, Concord, Lascal,  αλλά και όλων των επώνυμων προτάσεων της εταιρίας σε παιδικά δωμάτια, ξύλινα ασφαλή και ποιοτικά πάρκα που έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί ώστε να εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια αλλά και μοναδική λειτουργικότητα και στυλ. Επιπλέον διαθέτουν σύγχρονες λύσεις βρεφανάπτυξης που φροντίζουν το μωράκι σας από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ζωής του διευκολύνοντας τη μαμά αλλά και την κλασική και αγαπημένη μικρών και μεγάλων σειρά βρεφικών ρούχων Disney -Mayoral-Paul Frank-Absorba -Fila-Arena που υπόσχονται να γίνουν η καλύτερη συντροφιά σας στις βόλτες.

Επειδή πάντα επιλέγετε το καλύτερο για τα παιδιά σας, τα καταστήματα Kidscom σας φροντίζουν, διαθέτοντας επίσης ολοκληρωμένες σειρές εκπαιδευτικών, οικολογικών και έξυπνων παιχνιδιών για βρέφη, ώστε να περνούν ατέλειωτες χαρούμενες και δημιουργικές ώρες.

Κάθε ιδέα, κάθε πρόταση, κάθε προϊόν, που φέρνουμε κοντά σας τηρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας σε συνδυασμό με την απόλυτη εργονομία τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς.

Μοναδικές επιλογές σε ξεχωριστούς, φιλικούς και πρακτικούς χώρους με δικό τους parking, εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία, για κάθε νέο σύγχρονο γονιό που ξέρει να ξεχωρίζει και να διαλέγει το καλύτερο!