NUNA

Η ιστορία της Nuna ξεκινά με την οικογένεια!
 
Πως μπορείς να δώσεις σε ένα μωρό τη δική του θέση στο οικογενειακό τραπέζι; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση οδήγησε τη Nuna στη δημιουργία του πρώτου της προϊόντος – της καρέκλας ZAAZ™ - που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007.
Η Nuna είναι ένα διεθνές brand που έχει τις ρίζες του στο Amsterdam.
Διαρκής πηγή έμπνευσης είναι η πρακτική πλευρά της οικογενειακή ζωής. Το μεγάλωμα τον παιδιών είναι μια εμπειρία επιβράβευσης και απαιτήσεων, συχνά την ίδια στιγμή. Και δεν αφορά αποκλειστικά τα ίδια τα παιδιά μας. Οι περιπέτειες γονεϊκότητας των ίδιων των ιδρυτών της Nuna τους έδειξαν πως μπορεί να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στην ομορφιά και την λειτουργικότητα. Έξυπνος σχεδιασμός, σκεπτόμενες λύσεις που φέρνουν χαρά στην καθημερινότητα της οικογένειας – αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων της Nuna.
Σχεδιασμένα γύρω από τη ζωή σας!
 
 
Απλά. Πρακτικά. Κομψά.
 
3 λέξεις κλειδιά για τη Nuna. Αν κάτι είναι εύκολο στη χρήση, θα το χρησιμοποιήσεις. Αν είναι και όμορφο, θα το αγαπήσεις. Τα προϊόντα της Nuna δημιουργούνται έπειτα από σκέψη, ενώ η μηχανική πίσω από τη δημιουργία τους αντέχει τα πιο δύσκολα τεστ της βιομηχανίας. Και παραπάνω. Καθώς πολλά από τα προϊόντα της Nuna είναι σχεδιασμένα να “μεγαλώνουν” μαζί με τα παιδιά μας, δεν είναι απλός εξοπλισμός για τα μωρά. Είναι υψηλής ποιότητας εξοπλισμός που μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα σας συντροφεύσει για χρόνια!
 
 
Σκεπτόμενα
 
Ο σκεπτόμενος σχεδιασμός είναι σημαντικός για τη Nuna. Από πανάλαφρα πορτ μπεμπέ που τοποθετούνται πανεύκολα στη θέση τους στο πολυτελές Dream drape™ σκίαστρο που κατεβαίνει αθόρυβα για να μην διαταράξει τον ύπνο του μωρού σας. Ή τα καθίσματα αυτοκινήτου που συμβαδίζουν με την ανάπτυξη του παιδιού σας!
 
 
Οικογένεια και νέα ζωή
 
Κάθε προϊόν της Nuna είναι σχεδιασμένο για να κάνει πιο πρακτική και εύκολη την οικογενειακή ζωή. Γιατί να πρέπει να χάσετε ένα ραντεβού για φαγητό ή παιχνίδι απλά και μόνο επειδή παλεύατε με το βαρύ κσρότσι ή κάθισμα σας;
 

Το στυλ σας, οι ανάγκες τους
 
Εμπνευσμένα από τις καθαρές γραμμές και τον ευφυή Ολλανδικό σχεδιασμό, τα προϊόντα της Nuna είναι εύκολα στη χρήση, ασφαλή και όσο ευέλικτα χρειάζεστε να είναι. Είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι, στη Nuna καταλαβαίνουν τον «χαμό», τη διασκέδαση, τις άγρυπνες νύχτες, τις τεμπέλικες Κυριακές παρέα και πάνω απ’όλα την αγάπη.
 

Σημασία στα μικρά πράγματα.
 
Καρότσια. Καθίσματα αυτοκινήτου. Relax. Πορτ μπεμπέ. Καρέκλες φαγητού. Στη Nuna ξέρουν πως να σας προσφέρουν περισσότερα με λιγότερα. Οι καθαρές γραμμές δεν είναι μόνο όμορφες. Κρύβουν ευφυείς τρόπους αποθήκευσης. Ο έξυπνος σχεδιασμός δεν κάνει τα προϊόντα μόνο εύκολα στη χρήση. Σας γλυτώνει και χρόνο. Από ένα κάθισμα αυτοκινήτου που ασφαλίζει με ένα κλικ σε ένα παρκοκρέβατο που ανοίγει σε δευτερόλεπτα, τα προϊόντα της Nuna κάνουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε να κάνουν. Γρήγορα. Ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να ζήσετε περισσότερες περιπέτειες παρέα.
 
 
Δημιουργώντας με συνείδηση
 
little one and at the same time improve the world in which your child will grow up in.
Η Nuna είναι υπερήφανη κάθε φορά που επιλέγετε τα προϊόντα της ως μέρος της καθημερινής οικογενειακής σας ζωής. Γι’αυτόν – και όχι μόνο – τον λόγο προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τα υλικά και τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων της με όσο γίνεται πιο συνειδητό και σκεπτόμενο τρόπο. Γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο να φτιάχνει καλύτερα προϊόντα για τα παιδιά μας όσο και να φροντίζει ώστε ο κόσμος στον οποίο μεγαλώνουν να γίνεται καλύτερος.
Πως;
Μέσα από τη συνολική διαδικασία παραγωγής κάθε προϊόντος, από τα υλικά που χρησιμοποιούνται έως και την οικολογική διαδικασία παραγωγής και εξοπλισμού.
Με προσήλωση στην απουσία χρήσης τοξίνων και την απόλυτη συμφωνία με τα απαιτούμενα standards
Σε απόλυτη συμφωνία με τα πιο πρόσφαρα Αμερικανικά & Ευρωπαϊκά standards που αφορούν την ασφάλεια χημικών και ελέγχοντας όλα τα προϊόντα σε ανεξάρτητα, πιστοποιημένα εργαστήρια σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να      εξασφαλίζεται η συνεχιζόμενη συμμόρφωση.
 
 
Υψηλής ποιότητας υλικά
Τα προϊόντα της Nuna είναι επιμελούνται προσεκτικά ώστε μόνο το καλύτερο να αγγίζει το μωράκι σας, όπως:
  • Οργανικά μαξιλάρια στήριξης: τα μαξιλάρια στήριξης του LEAF™ φτιάχονται από υφάσματα πιστοποιημένα με τα Παγκόσμια standards για οργανικά υφάσματα (GOTS)
  • Υφάσματα Oeko-Tex®: Όλα τα υφάσματα της σειράς LEAF διαθέτουν πιστοποίηση Oeko-Tex
  • Όλα τα υφάσματα, εσωτερικές επενδύσεις και αφρολέξ είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά REACH και EN71 standards καθώς και με τα Αμερικανικά CPSIA standards.
  • Πλαστικά & μέταλλα: όλα τα “σκληρά” μέρη είναι επίσης σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά REACH και EN71 standards καθώς και με τα Αμερικανικά CPSIA standards.
 
 
154 βραβεία...& μετράμε
 
Μερικοί από τους διασημότερους και πιο αξισέβαστους διεθνείς οργανισμούς συμφωνούν ότι τα προϊόντα της Nuna σας προσφέρουν περισσότερα με λιγότερα.
Ορισμένα μόνο από τα πολλά βραβεία προϊόντων της Nuna:
 
2019 Red Dot Award: Product Design | PIPA lite lx
 
2019 Red Dot Award: Product Design | MYTI
 
2019 Red Dot Award: Product Design | MIXX
 
2019 Red Dot Award: Product Design | LEAF grow
 
2018 Red Dot Award: Best of the Best | DEMI grow
 
2016 Junior Design Awards Winner | LEAF series
 
2015 Red Dot Award: Product Design Honourable Mention | REBL plus
 
2015 Baby and Nursery Trade Awards Winner | LEAF series
 
2014 International Design Excellence Award | LEAF series
 
2014 Mother & Baby Award Gold | SENA series
 
2014 Red Dot Award: Product Design | IVVI series
 
2013 Red Dot Award: Product Design | PIPA series
 
2012/2013 Practical Parenting & Pregnancy Award Gold | ZAAZ
 
2009 Dutch Design Award | PEPP series
 
 

Δείτε όλα τα προϊόντα της Nuna εδώ